Πάρης Κασιδόκωστας: Χολιγουντιανές business με τον Tom Cruise

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, 10:29
Πάρης Κασιδόκωστας: Χολιγουντιανές business με τον Tom Cruise
Ο Έλληνας Κροίσος που αυτές τις μέρες βρίσκεται με τη μητέρα του Μαριάννα Λάτση και διάφορους συνεργάτες του στις Κάννες με αφορμή το φημισμένο κινηματογραφικό φεστιβάλ, ανέλαβε σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα να συγχρηματοδοτήσει τη νέα ταινία «Mena», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Tom Cruise.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα την επαγγελματική δράση του στα διεθνή κινηματογραφικά πλατό, ο Πάρης Κασιδοκωστας ιδρυτής εδώ και χρόνια σε συνεργασία με τον καλό του φίλο Τέρι Ντούγκας της παραγωγού εταιρίας με το επαναστατικό όνομα 1821 Media, προχώρησε πρόσφατα στη σύσταση του «Hercules Film Fund». Πρόκειται για μια καινούργια επιχειρηματική κίνηση του ισχυρού Έλληνα, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τις ιστοσελίδες των έγκυρων κινηματογραφικών περιοδικών «Deadline» και «Variety».Το fund με έδρα το Λουξεμβούργο πήρε το όνομά του από τον μεγαλύτερο ήρωα της μυθολογίας και έχει σκοπό να κάνει πιο εύκολο τον «ηράκλειο άθλο» της χρηματοδότησης ενός φιλμ. Παράλληλα πάλι μαζί με τον συνέταιρό του Τέρι Ντούγκας ίδρυσε και άλλη μια νέα εταιρεία ονόματι Rhea, η οποία θα αναλάβει την παραγωγή όλων των φιλμ που θα χρηματοδοτεί το fund.

Το πρώτο κινηματογραφικό πρότζεκτ του «Ηρακλή» δε θα μπορούσε να μην έχει έναν χολιγουντιανό αστέρα στην κορυφή του καστ.Ο 52χρονος Tom Cruise είναι ο πρωταγωνιστής του θρίλερ καταιγιστικής δράσης «Mena», το οποίο γυρίζεται αυτή την εποχή στην Ατλάντα των ΗΠΑ.


Πηγή:govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, 10:44