Η προθεσμία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΝΔ έληξε στις 6.00 το απόγευμα της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχωρά στη διαδικασία ανάδειξης νέου αρχηγού με τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Κυριάκο Μητσοτάκη και Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έφθασε με μοτοσικλέτα -ως συνεπιβάτης- στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας οχτώ λεπτά καθυστερημένος. Κρατώντας τα έγγραφα με τις υπογραφές ανέβηκε τρέχοντας τις σκάλες, αλλά τελικά κηρύχθηκε εκπρόθεσμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παραβίασα σηματοδότες για να καταθέσω την υποψηφιότητά μου» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης αμέσως μετά την κατάθεση του φακέλου με τις υπογραφές.

Στο Τwitter έγινε φυσικά ο κακός χαμός, με πολλούς χρήστες να στέκονται στο πλευρό του βουλευτή ύστερα από την απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της ΝΔ να απορρίψει την υποψηφιότητά του λόγω εκπρόθεσμης υποβολής του φακέλου κατά λίγα λεπτά!

Η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου απέφυγε μέχρι στιγμής να γράψει κάποιο σχόλιο στο Τwitter, ωστόσο έδειξε τον εκνευρισμό της για ό,τι συνέβη κάνοντας retweet σχόλια των υποστηρικτών του Άδωνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τα tweets στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης