Το γεγονός πως η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, το «Πενήντα πενήντα», έκανε μεγαλύτερη τηλεθέαση από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων για τον Παύλο Χαϊκάλη σημαίνει πως οι τηλεθεατές δεν τα εμπιστεύονται πια.

Δεν ήταν ρίσκο, μετά το «Πενήντα πενήντα» και το ρόλο του Μίμη, να συμμετάσχει σε κάτι διαφορετικό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κανένα ρίσκο. Για μένα ανοίγει ένας νέος κύκλος. Μιλάμε, εξάλλου, για άλλες εποχές, πια δεν υπάρχουν σίριαλ. Σίγουρα το “Πενήντα πενήντα” μας στιγμάτισε, ήταν μια δουλειά με εξαιρετικό σενάριο, σκηνοθεσία και όλοι ήμασταν πολύ δεμένοι. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί υποστηρίζουν ότι μετά την Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι το μόνο έργο που θα μεγαλώσει γενιές και γενιές. Η σειρά προβάλλεται απέναντι από τα δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών και σημειώνει υψηλά νούμερα».

Θεωρεί ότι ο κόσμος περνά το μήνυμα του; «Σίγουρα. Η αξιοπιστία των ειδήσεων έχει πέσει κατακόρυφα. Ακόμα, έχει λείψει στο κοινό η ελληνική μυθοπλασία. Βαρέθηκε τα τούρκικα.»

Κατακρίνει τέτοιου είδους παραγωγές; «Όχι, είναι θέμα προσωπικού ενδιαφέροντος. Και να σας πω και κάτι: δεν υπήρχε κάτι άλλο να δει ο κόσμος. Τι να έκανε, δηλαδή…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Glam

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης