Στην Κύπρο βρέθηκε η επιτυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα, η οποία με τις τεράστιες επιτυχίες της ξεσήκωσε όσους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο «Monte Caputo» στη Λεμεσό το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Η Πέγκυ με την Ευδοκία και τον ΛούκαΗ Πέγκυ ταξίδεψε στην Κύπρο έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, ο οποίος δεν την αφήνει λεπτό από τα μάτια του και την περιποιείται συνεχώς. Το ζευγάρι ήρθε από την Τρίτη λόγω του ότι το βράδυ έπρεπε να παραβρεθεί σε prive πάρτι στο club «Breeze». Την Τετάρτη το βράδυ γύρω στη 1:00 βγήκε στην πίστα του «Monte Caputo»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντυπωσιακή όπως πάντα η Πέγκυ Ζήνα τραγούδησε πολλές από τις επιτυχίες της ξεσηκώνοντας όλους όσους βρέθηκαν εκεί για να τη θαυμάσουν. Ήταν πολύ άνετη, χαμογελαστή με όλους, αφήνοντας όλους τους θαυμαστές της να φωτογραφηθούν μαζί της! Η διασκέδαση κράτησε μέχρι πρωίας με τον κόσμο να την καταχειροκροτεί. Μαζί της και ο Λούκας Γιώρκας αλλά και η Ευδοκία Καδή. Στο πλήθος που πήγε να απολαύσει την Πέγκυ Ζήνα από κοντά ήταν και η Πωλίνα από το «X-Factor».

Πηγή: showbiz.com.cy

Διαβάστε επίσης: Πέγκυ Ζήνα: «Είμαι έτοιμη να κάνω παιδί»
Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης