Ο Πέτρος Λαγούτης μιλάει σπάνια για τα προσωπικά του, όμως σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε να κάνει την εξαίρεση και έτσι μας ενημέρωσε ότι αυτή την περίοδο είναι μόνος του.

«Σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι μόνος μου και περνάω καλά» είπε, τονίζοντας παράλληλα ότι «Δεν μου αρέσει να παραβιάζεται η ιδιωτικότητά μου. Όταν θέλω να πω και να δείξω κάτι, θα το κάνω από μόνος μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το τι θα δούμε στο «Είναι στιγμές», ο Πέτρος αποκαλύπτει ότι ο Ανδρέας, ο ήρωας που υποδύεται, σταματά την εκδίκηση για χάρη της γυναίκας του, την οποία λατρεύει, με αποτέλεσμα ο Φάνης να εμφανιστεί με πιστόλι και να απειλήσει τη γυναίκα του και τον πεθερό του.

Εκείνος μπαίνει στη μέση και ο Φάνης τον πυροβολεί κατά λάθος. Ο Ανδρέας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και όλοι περιμένουν να συνέλθει, για να μάθουν τι έγινε εκείνο το βράδυ.

Η αστυνομία κατηγορεί τη Βέρα ότι έκανε απόπειρα εναντίον του Ανδρέα και, όταν εκείνος ξυπνά, δεν θυμάται τίποτα. Πάντως, οι δυο τους θα είναι στο τέλος μαζί, αφού η Βέρα θα καταλάβει τελικά ότι ο Ανδρέας την αγαπάει πραγματικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Glam
Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης