Η Μαρία Σταματέρη έδωσε συνέντευξη στο «ΕΓΩ Weekly» και μίλησε για το νέο concept «Mίλα μου», αλλά και για την προσωπική της ζωή.

H παρουσιάστρια, η οποία από φέτος θα βρίσκεται στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου σε ένα πολύ καινοτόμο concept, έχει να πει μόνο τα καλύτερα για τη νέα της αυτή συνεργασία, την οποία και θεωρεί μεγάλο στοίχημα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συναντηθήκαμε (με την Τατιάνα) και με το που ξεκίνησε να μου εξηγεί τι ακριβώς έχει στο μυαλό της, από το πρώτο κιόλας λεπτό, της απάντησα θετικά».

Με τις υπόλοιπες της παρέας (Sunny Μπαλτζή, Τζούλη Αγοράκη και Σοφία Βόσσου), όχι μόνο δεν υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά -όπως λέει- έδεσαν αμέσως: «Είχαμε χημεία και τολμώ να πω, γίναμε φίλες. Αν μαλλιοτραβηχτούμε, δεν το ξέρω… Θα δείξει!».

Όσο καλά νιώθει στα επαγγελματικά της, άλλο τόσο καλά νιώθει και στην προσωπική της ζωή:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περνάω πάρα πολύ καλά σε προσωπικό επίπεδο. Διανύω μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή μου και μακάρι να μείνει έτσι». Τι αγαπά στον σύντροφό της; «Είναι πάρα πολύ έξυπνος, ευαίσθητος και του αρέσουν τα ταξίδια όπως και σε μένα. Μου αρέσει που δεν κάνουμε την ίδια δουλειά. Δεν μεταφέρουμε τα άγχη και τα επαγγελματικά μας προβλήματα στη σχέση».

Ωστόσο, δεν θα παντρευόταν ξανά, αφού όπως λέει «είμαι υπέρ του γάμου για ανθρώπους που αρχίζουν τώρα τη ζωή τους και θέλουν να κάνουν οικογένεια. Όταν έχεις κάνει ήδη τον κύκλο σου, έχεις γίνει μητέρα, το πιο σημαντικό είναι να έχεις μια σχέση στην οποία θα περνάς όμορφα και θα υπάρχει συναίσθημα».

Στη ζωή της έχει περάσει και πολύ δύσκολες στιγμές, τις οποίες όμως προσπαθεί να μη… σκαλίζει. Μια από αυτές ήταν και η περίοδος του διαζυγίου της, κατά τη διάρκεια της οποίας «έχασα πολλά κιλά. Όταν είμαι πολύ στεναχωρημένη, δεν τρώω καθόλου».

Πλέον όμως είναι καλά και δεν λείπει κάτι από τη ζωή της: «Νομίζω ότι τα έχω όλα». Πηγή: Star

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης