Η Δήμητρα Ρουμπέση τα είπε «έξω από τα δόντια». Για πρώτη φορά δηλώνει κατηγορηματικά πως με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν πρόκειται να είναι ξανά ζευγάρι.

«Παίρνουμε διαζύγιο, γιατί δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας. Τέλος. Ήρεμα και πολιτισμένα», δήλωσε η Δήμητρα στην εκπομπή «Super Star».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει οριστικά, ενώ σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τη διαδικασία του διαζυγίου. Όσο κι αν προσπάθησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος να πείσει τη Δημητρούλα του να είναι ξανά μαζί, η ίδια είναι ανένδοτη, μέχρι και τραγούδι της αφιέρωσε την Τετάρτη το πρωί μέσα από την εκπομπή του…

«Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι σφάλμα έχω πέσει και δε βρίσκει η καρδιά μου πού είναι τώρα η Ρουμπέση», κάνοντας μια μικρή παραλλαγή στο τραγούδι «Σ’ έχω κάνει Θεό».

Η Ρουμπέση όμως δε συγκινήθηκε καθόλου…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε μια καλή επικοινωνία, πολύ καλή σχέση. Σιγά – σιγά όμως θα αρχίσουμε τη διαδικασία για συναινετικό διαζύγιο. Αυτό.», πρόσθεσε η Δήμητρα Ρουμπέση.

Η πανελίστρια, συνεχίζει να μένει στη Νέα Σμύρνη με τη μητέρα της και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη μεζονέτα της Κηφισιάς. Όσο για τις φήμες που την ήθελαν να διεκδικεί το σπίτι του παρουσιαστή στα Βόρεια Προάστια, η Δήμητρα απαντά.

«Δε διεκδικώ τίποτα από τον Ανδρέα. Δεν ανήκω στα άτομα που διεκδικούν».

Μαύρη… μαυρίλα έπεσε αυτές τις ημέρες στην οικογένεια Μικρούτσικου, καθώς και ο γιος του παρουσιαστή, Στέργιος, χώρισε με την αγαπημένη του, Κατερίνα, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

(πρώτη καταχώρηση 18 Μαρτίου 2009, 18:11)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης