Το τελευταίο διάστημα μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην καθημερινή σειρά του MEGA «Τα μυστικά της Εδέμ», τη θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και τη συμμετοχή του στο talent show τραγουδιού του Μεγάλου Καναλιού «Just The 2 Of Us».

Ο Παναγιώτης Πετράκης μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τη δουλειά του, αλλά και τη μητέρα του, η οποία, όπως αποκάλυψε, έχει περάσει πέντε χρόνια κατάθλιψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σας έφεραν περισσότερο κοντά κάποιες δύσκολες στιγμές που περάσατε;

«Ναι. Η δυσκολότερη στιγμή στη ζωή μου ήταν ο θάνατος της γιαγιάς μου, Μαίρης. Ήταν μία πολύ άσχημη κατάσταση, η οποία επηρέασε βαθιά τόσο τη μητέρα μου όσο κι εμένα. Ήταν πολύ δύσκολες εκείνες οι στιγμές… Εγώ με τη μητέρα μου μέναμε στο Χαλάνδρι κι εκείνη έμενε μόνη της στο Πολύδροσο, σχεδόν κάθε μέρα, όμως, ερχόταν σπίτι μας. Θυμάμαι που εκείνη την ημέρα, τον Φεβρουάριο του 1995, παίρναμε συνέχεια τηλέφωνο τη γιαγιά μου, αλλά δεν απαντούσε κανείς. Ανησυχήσαμε πάρα πολύ και ειδοποιήσαμε κάποιους γείτονες να της χτυπήσουν, να δουν τι γίνεται. Τίποτα. Έτσι, αποφάσισα να πάω μόνος μου να δω τι τελικά συμβαίνει. Άνοιξα με τα κλειδιά μου και είδα πως η γιαγιά μου δεν ζούσε πια. Θα μπορούσαν να τη βρουν άλλοι άνθρωποι, όμως, απ’ ό,τι φάνηκε, σε μένα έτυχε αυτό… Ήταν πολύ ξαφνικός ο θάνατός της. Το προηγούμενο βράδυ είχε βγει έξω με κάτι φίλες της και τη νύχτα έπαθε ανακοπή. Οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, είπαν οι γιατροί» δηλώνει στο περιοδικό «People» και συγκινείται.

Η μητέρα σου πώς ήταν ψυχολογικά εκείνη την περίοδο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πέρασε πέντε χρόνια κατάθλιψης. Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, την καταλαβαίνω. Ούτε εγώ μπορώ να διανοηθώ τέτοιο πράγμα για δικό μου άνθρωπο, πόσο μάλλον για τη μητέρα μου. Όταν μου έρχονται τέτοιες σκέψεις, τις διώχνω αμέσως. Δεν αντέχω καν στην ιδέα..».

Θα ήθελες να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στη Eurovision;

«Βέβαια! Θα μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί είναι ένα από τα όνειρα που έκανα ως παιδί. Θα ήθελα πολύ να πάρω μέρος στον διαγωνισμό, γιατί όχι;».

Οι κριτικές του «Just the Two of Us»;

«Δεν με επηρεάζουν οι αυστηρές κριτικές. Δεν μπορώ να βάλω εγώ στο κεφάλι του άλλου τη γνώμη που θέλω να έχει για μένα» λέει ο Παναγιώτης. «Άλλωστε, δεν θα είχε ενδιαφέρον, αν μου έλεγαν κάθε φορά ότι είμαι πολύ καλός. Ίσως, τη δική μου περίπτωση να την εξετάζουν πιο αυστηρά, γιατί με αντιμετωπίζουν ως επαγγελματία τραγουδιστή. Και αυτό είναι το σωστό, γιατί είμαι. Όταν ένας άνθρωπος έχει συνεργαστεί με την “Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης”, τον Μίμη Πλέσσα, τη Νίνα Λοτσάρη και έχει κάνει κλασικές μουσικές σπουδές, δεν γίνεται να μην τον δουν ως επαγγελματία».

Διαβάστε επίσης: «Δεν ήρθε η ώρα να παντρευτώ»
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης