Η Goody’s, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία σύγχρονων εστιατορίων, βρίσκεται για άλλη μια φορά κοντά στις πιο αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες, πραγματοποιώντας το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου την αποκλειστική πρεμιέρα της ταινίας «Star Wars, επεισόδιο I, “Η Αόρατη Απειλή”», η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε 3D, στον κινηματογράφο ODEON Kosmopolis.

Εκατοντάδες οπαδοί της θρυλικής σειράς ταινιών του George Lucas, ανάμεσα στους οποίους εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου, έδωσαν το παρών στην πρώτη προβολή του Episode 1 της θρυλικής σειράς Star Wars, «Η Αόρατη Απειλή», που από τη δεκαετία του ’70 έχει καθηλώσει πολλές γενιές σινεφίλ και που για πρώτη φορά παγκοσμίως προβάλλεται σε 3D. Όσοι παρευρέθησαν στην εντυπωσιακή πρεμιέρα είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στη μοναδική κλήρωση της Goody’s για να κερδίσουν δεκάδες δώρα STAR WARS και να παίξουν σε κονσόλες XBOX το παιχνίδι Lego Star Wars 2, ενώ απόλαυσαν ένα επιβλητικό show με φωτόσπαθα από επαγγελματίες ηθοποιούς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Goody’s με πάθος για τα STAR WARS, εμπνέεται από την ταινία και παρουσιάζει δύο νέα, μοναδικά burgers, το SITH Burger και το JEDI Burger. Με κάθε επιλογή των δύο θεματικών γεύσεων SITH και JEDI, οι καταναλωτές παίρνουν ένα κουπόνι, με το οποίο κερδίζουν 2 εισιτήρια στη τιμή του ενός, για την προβολή της ταινίας “Star Wars, επεισόδιο I, «Η Αόρατη Απειλή»” στους κινηματογράφους ODEON και STER, για όλες τις μέρες της εβδομάδας. Επιπλέον, μπαίνουν στη μεγάλη διαγαλαξιακή κλήρωση της Goody’s, για να κερδίσουν πλούσια συλλεκτικά δώρα STAR WARS, ενώ ένας υπερτυχερός θα κερδίσει μια αξέχαστη εμπειρία, ένα ταξίδι για 2 άτομα στις εγκαταστάσεις του STAR WARS στο Orlando!

May the Burger be With You!

Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους σε όλη την Ελλάδα από την 20th Century Fox και την υποστήριξη της Goody’s.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρακάτω φωτογραφικό υλικό απεικονίζονται ο SITH και ο JEDI, που παρουσίασαν ένα επιβλητικό show με φωτόσπαθα και εντυπωσίασαν τους παρευρισκομένους, ο παρουσιαστής Άλεξ Κάβδας, η Γκρατσιέλα Κεφαλογιάννη με τα παιδιά της, Ολυμπία Κρασαγάκη με την κόρη της, ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή, η Εύη Αδάμ μαζί με τις κόρες της και φίλους τους, η Μάρα Δαρμουσλή με το γιό της, Νίκη Σμυρνή– Δ/ντρια Marketing & Επιχειρησιακής Ανάπτυξης Goody’s, ο Θανάσης Παπανικολάου– Διευθύνων Σύμβουλος Goody’s και Everest και η Κατερίνα Τσάγκα – Marketing Director 20th Century Fox.

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης