Ποια διάσημη φοβάται ότι έχει κολλήσει ΑΙDS από τον Charlie Sheen

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015, 02:36
Ποια διάσημη φοβάται ότι έχει κολλήσει ΑΙDS από τον Charlie Sheen
Η πρόσφατη εξομολόγηση του Charlie Sheen ότι είναι φορέας του ιού HIV έχει προκαλέσει μεγάλο τρόμο στην οικογένεια Kardashian. Μετά και τις νέες αποκαλύψεις ότι ο διάσημος ηθοποιός είχε πολλές ερωτικές επαφές με τρανσέξουαλ, φέροντας να έχει κολλήσει τον ιό από κάποια αυτές, πανικόβαλαν την Kylie Jenner.

Η μικρότερη αδερφή της Kim Kardashian που τώρα είναι σε σχέση με τον Tyga, πριν τα φτιάξει μαζί της, φέρεται να είχε δεσμό με τη Mia Isabella, που έγινε γνωστή για τις ερωτικές στιγμές της με τον Charlie Sheen!

 Με το που τα συνδύασε όλα αυτά η μητέρα της Chris Jenner, φοβούμενη μήπως η κόρη της έχει κολλήσει κάτι από όλο αυτό, όπως διαβάζουμε στο «Radar Online» την προέτρεψε να προβεί άμεσα σε εξονυχιστικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», ο οροθετικός ηθοποιός είχε μεγάλη αδυναμία στις τρανσέξουαλ, με πηγή τους να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Charlie είναι εδώ και καιρό γοητευμένος από τους άντρες τρανσέξουαλ. Η περιέργειά του για αυτούς ήταν τέτοια που προσέλαβε μερικούς, καλώντας τους στο σπίτι του αρκετές φορές. Φοβάται πως σε μια από αυτές τις συναντήσεις κόλλησε τον ιό του HIV, ενώ ανησυχεί πως πιθανότατα το περιστατικό έχει καταγραφεί σε βίντεο. Οι δικηγόροι του έχουν προετοιμαστεί για περαιτέρω αποκαλύψεις σχετικά με τα συγκεκριμένα ραντεβού του Sheen, καθώς πιστεύουν ότι οι λεπτομέρειες θα βγουν στη δημοσιότητα».

H Anna Cristina, ιδιοκτήτρια ενός οίκου ανοχής στη Νέα Υόρκη, ισχυρίζεται στην «Daily Mail» πως ο Sheen που υπήρξε από τους καλύτερους πελάτες της, έχει ξοδέψει εκατοντάδες δολάρια για σεξ με τρανσέξουαλ, οι οποίοι δεν είχαν κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, κατά το διάστημα 2009-2010.
Το αμερικανικό site «Radar Online» ισχυρίζεται με τη σειρά του, πώς έχει στην κατοχή του τέσσερα βίντεο, ενώ σε κάποιο από αυτά πρωταγωνιστεί εκτός από τον Sheen και η πρώην σύζυγος του, Brook Muller και ένας άντρας αγνώστων στοιχείων.

Πηγή:govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015, 02:36