«Μου αρέσει πάρα πολύ να κατασκευάζω πράγματα, είναι η γείωσή μου. Πάντα έχω μαζί μου κουβάρια από μαλλί και πλέκω στις πρόβες, στα γυρίσματα. Είναι τρομερά αγχολυτικό και δημιουργικό. Ο Νάσος Ντότσικας, ένας νέος σχεδιαστής και καλός μου φίλος με παρότρυνε να συνεργαστούμε. Εδώ και χρόνια έπαιρνα τα σκουπίδια του Νάσου και έκανα κοσμήματα για μένα και τις φίλες μου. Με έβαλε σε μια διαδικασία να το δω πιο επαγγελματικά και τώρα το καλοκαίρι κυκλοφορεί και η δεύτερη σειρά κοσμημάτων μου» αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά» η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Στη συνέχεια μίλησε για τον γάμο, λέγοντας πως: «Από πολύ μικρή ήθελα να παντρευτώ, να κάνω παιδιά, αλλά τώρα αυτή η σκέψη έχει φύγει από το κεφάλι μου και θεωρώ πολύ σημαντικό να έχω ένα σύντροφο, να έχω μια βαθιά και ουσιαστική επικοινωνία μέσα σε μια σχέση. Θεωρώ πιο σημαντικό κάποια στιγμή να έρθει ένα παιδί. Αλλά τώρα δεν σκέφτομαι το γάμο και την όλη διαδικασία.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το πώς είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη; «Το χιούμορ είναι δείγμα ευφυΐας και στάση ζωής. Ένας άνθρωπος με χιούμορ σε βοηθά να βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να τον θαυμάζω και να με θαυμάζει και να έχει διάθεση επικοινωνίας».

 Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης