Η Κατερίνα Λέχου χθες το πρωί ήταν καλεσμένη στο «Πρωϊνό mou» και μίλησε για την παράσταση «Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας» στην οποία πρωταγωνιστεί, για τον χαρακτήρα της και για το αν θα ήθελε να αποκτήσει παιδί…

Η ταλαντούχα ηθοποιός που κέρδισε τις εντυπώσεις και πάλι με την κομψή εμφάνισή της, είπε στους παρουσιαστές της πρωινή εκπομπής του Mega, ότι σε ηλικία 15 ετών και έως τα 18 της δούλεψε ως μοντέλο, για το χαρτζιλίκι της, αλλά ήταν κάτι που δεν της άρεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ομορφιά της τη συνειδητοποίησε μετά από τα 25 της, γιατί όπως παραδέχθηκε «έχει να κάνει με την σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας, πόση αυτοπεποίθησή αισθανόμαστε, έχει να κάνει με το ότι έχουμε εισπράξει από το σπίτι μας, ποτέ δεν είχα από το σπίτι μου αυτό το πράγμα, δεν είχε σημασία η εμφάνιση, είναι κάτι που το φέρεις, σημασία έχει αυτά που κατακτάς.»

Παραδέχθηκε πως πάντα ήταν κοκέτα και προσέχει την εμφάνιση της ακόμα και όταν θα πάει να ψωνίσει κάτι από το περίπτερο, ως Παρθένος που είναι στο ζώδιο.

Δίνει μεγάλη σημασία στην προσωπική καθαριότητα, και παλιότερα ήταν εμμονική με την τάξη, αλλά σε αυτό την βοήθησε η ψυχανάλυση που είχε κάνει και το έχει ξεπεράσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι την ηλικία των 36 ετών έμενε με τους γονείς της, από την στιγμή που έφυγε από το σπίτι της και έμεινε μόνη της, άλλαξαν πολλά πράγματα στην ζωή της και πιστεύει ότι τότε ουσιαστικά ενηλικιώθηκε.
Όσο για το αν παραδίνεται στις σχέσεις της φιλικές ή ερωτικές είπε «Είμαι υπέρμαχος της αυτάρκειας»
Έχει κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση και αυτό την βοήθησε να γνωρίσει πολύ καλύτερα τον εαυτό της. Είναι πολύ οξύθυμη κι όπως λέει «μου ανεβαίνει η αδρεναλίνη, σε ένα δευτερόλεπτο μπορεί να γίνω “Τούρκος” αλλά με την ψυχανάλυση καταφέρνει να ελέγχει κάπως τα νεύρα της, όχι όμως πάνω στην οδήγηση που έχει τύχει και να κατέβει από το αμάξι για να μαλώσει.

Για το αν θα ασχολιόταν με την πολιτική η Κατερίνα το αρνήθηκε φανατικά λέγοντας «ποτέ !» διότι όπως εξήγησε αστειευόμενη «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες».

Προτιμάει όπως είπε την δραστηριότητα της μέσω της Action Aid και ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που αγαπάνε πολύ τα παιδιά, αλλά δεν θέλουν να αναλάβουν προσωπικά την ανατροφή ενός παιδιού, να γίνει δηλαδή μητέρα διότι όπως είπε «Δεν το είχα ποτέ ανάγκη.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης