Στη συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Σταματέρη και θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή στην εκπομπή «Επτά», η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τη σχέση της με τον χρόνο, αλλά και για τη συμμετοχή της στην επιτροπή του «Greek Idol».

«Η ηλικία των σαράντα είναι πάρα πολύ δημιουργική για τις γυναίκες. Ξέρουν τι ζητάνε, σκέφτονται τελείως διαφορετικά και αν με συγκρίνω εμφανισιακά, νομίζω ότι τώρα είμαι πολύ καλύτερη από τα είκοσι μου» είπε η τραγουδίστρια, η οποία τον περασμένο Ιούλιο γιόρτασε τα 40ά γενέθλιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το «Greek Idol», η Έλλη Κοκκίνου ρίχνει τις «ευθύνες» για τη συμμετοχή της στο show στον Πέτρο Κωστόπουλο: «Έγινε πάρα πολύ ξαφνικά, πάρα πολύ απρόσμενα. Ήταν μια πρόταση, η οποία ήρθε από το πουθενά, στη κυριολεξία. Ούτε που μου περνούσε από το μυαλό κάτι τέτοιο, μια και είχα δηλώσει, σε παλιότερη συνέντευξή μου, ότι δεν μου αρέσει να κρίνω… Αλλά νομίζω ότι είμαι αντικειμενική στην κριτική μου… Ο Πέτρος Κωστόπουλος φταίει για όλα αυτά, γιατί ήταν μια δική του πρόταση και εκεί που του έλεγα εγώ τα αρνητικά, εκείνος μου τα τούμπαρε και όλα τα αρνητικά μού τα παρουσίαζε ως θετικά και με έπεισε!».

Πηγή:yupi

Διαβάστε επίσης: «Θέλω δεύτερο παιδί»
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης