Τα τελευταία δύο χρόνια όλοι την ξέρουν ως το κορίτσι που δίχασε το τηλεοπτικό κοινό. Ήρθε η ώρα, όμως, να μάθετε ποια είναι στην πραγματικότητα η Αθηνά Οικονομάκου.

Η πρωταγωνίστρια του σίριαλ «Η Ζωή της Άλλης» (η μοναδική ίσως ηθοποιός στην ελληνική τηλεόραση που πρωταγωνίστησε σε σίριαλ με τόσο μεγάλη θεαματικότητα, αλλά κανείς δεν την αναγνώριζε στον δρόμο λόγω της περούκας που φορούσε, αφού ήταν μέρος του ρόλου της) γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 1986 στη Σκάλα Λακωνίας – εκεί όπου έζησε «τα πιο όμορφα παιδικά χρόνια!», όπως λέει και η ίδια. Παιδί μικρομεσαίας οικογένειας με μπαμπά καπετάνιο, περιέγραψε τα παιδικά της χρόνια στον Πέτρο Κωστόπουλο, όταν είχε φιλοξενηθεί πέρυσι στην εκπομπή Βράδυ, ως «πολύ υγιή, αλλά πάθαινα κατάθλιψη όταν έφευγε ο μπαμπάς μου για ταξίδι», στον οποίο, όπως είπε, είχε και έχει ακόμη πολύ μεγάλη αδυναμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και στη μητέρα της, η οποία, όπως έχει αναφέρει, «ήταν πάντα δίπλα μου και τη λατρεύω». Την απόφασή της να γίνει ηθοποιός η ίδια τη χαρακτηρίζει ως «τρέλα», αφού είχε έρθει από το χωριό της στην Αθήνα, προκειμένου να φοιτήσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. «Ανέκαθεν είχα την τρέλα! Εννοώ ότι μου άρεσαν τα καλλιτεχνικά – ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, η υποκριτική, όλα. Αλλά εκεί που μέναμε δεν είχα πολλές δυνατότητες γενικότερα και στα 17,5 –καθώς έχω κερδίσει χρονιά– έφυγα, πέρασα στο πανεπιστήμιο, στο Γεωπονικό, εδώ στην Αθήνα, και ήρθα! Το Γεωπονικό σίγουρα δεν ήταν όνειρό μου!» έχει πει. «Στο δεύτερο έτος έμαθα ότι άνοιγε η κεντρική σκηνή της κυρίας Ντενίση και ότι είχε πολύ μιούζικαλ –χορό, τραγούδι– που με ενδιέφερε πάρα πολύ. Κι επειδή μου άρεσε η ιδέα, πήγα, γράφτηκα και τελείωσα τον Ιούνιο του 2007» καταλήγει.

Πηγή: People

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης