Σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Πρωινό mou» ήταν ο Γιάννης Στάνκογλου.

Σε μία από τις προηγούμενες εκπομπές, η Τζένη Μπαλατσινού είχε δηλώσει ότι ο πιο σέξι άντρας στην Ελλάδα είναι ο Γιάννης Στάνκογλου. Προφανώς ζήλεψε λίγο ο παρουσιαστής, γι’ αυτό σήμερα που τον είχε καλεσμένο, πριν του πάρει συνέντευξη τον προκάλεσε σε μονομαχία με μία μπάλα του μπάσκετ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νικητής του μεταξύ τους παιχνιδιού ήταν ο οικοδεσπότης.

Ο ηθοποιός μίλησε για το ζητάει από μία γυναίκα:«Μου αρέσουν οι παγιδούλες και τα εμπόδια για να τα καταρρίπτω. Δεν μου αρέσουν οι εύκολες γυναίκες. Μ΄αρέσει το εμπόδιο γιατί σε κάνει να ψάχνεσαι και να γίνεσαι καλύτερος. Αυτό που λένε ότι η γυναίκα δεν πρέπει να επαναπαύεται και να είναι διαθέσιμη, θα με ταλαιπωρούσε, δεν θα με άφηνε να βυθίζομαι αρκεί να υπάρχει ένα όριο. Μου αρέσουν οι μελαχρινές με μεγάλα χαρακτηριστικά προσώπου. Όλες οι γυναίκες μου αρέσουν, καθεμιά έχει τη γοητεία της».

Επίσης μίλησε για τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί με σκηνοθέτιδα τη γυναίκα του, Αλίκη Δανέζη: «Ο μονόλογος είναι ζόρι, αλλά είναι κάτι δικό μας γιατί το σκηνοθετεί η γυναίκα μου και μου το έστειλε μία φίλη που τώρα είναι στη Σουηδία….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης