Με τον Ερμή να βρίσκεται σχεδόν ολόκληρο τον Οκτώβριο στον Σκορπιό, η καθημερινότητα όλων μας κινείται σε έντονους ρυθμούς, με δραστηριότητες και υποχρεώσεις που μας κουράζουν αρκετά, ενώ και οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη.

Νέες συμφωνίες και συναλλαγές είναι μέσα στο πρόγραμμα, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και να συλλέξετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε, αν πρόκειται να ανοιχτείτε σε νέες δραστηριότητες ή να επενδύσετε σε… άγνωστα χωράφια. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τις σπατάλες και μην εκτονώνετε την ψυχολογική σας πίεση με άσκοπες αγορές, γιατί ο Άρης από την Παρθένο από τις 15 του μήνα και μετά, πολύ εύκολα θα επιβαρύνει τις οφειλές σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα αισθηματικά, με την Αφροδίτη να κινείται στον Τοξότη από τις 7 του μήνα και μετά, ευνοούνται οι γνωριμίες από απόσταση. Επίσης, όσοι ήδη βρίσκονται σε μόνιμο δεσμό, θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τον έρωτα τους με κοντινές, ανανεωτικές αποδράσεις, καιρού θέλοντος και… οικονομικού επιτρέποντος βέβαια! Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον Ερμή να ξεκινά ανάδρομη κίνηση στον Σκορπιό στις 21 και την Έκλειψη Σελήνης να λαμβάνει χώρα στις 19 στο ζώδιο του Κριού, θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας στις αισθηματικές σας σχέσεις, να γίνετε λίγο πιο πολύ συγκαταβατικοί και διπλωμάτες και να μην τραβάτε τα πράγματα στα άκρα. Είναι ευνόητο ότι τα νέα ξεκινήματα και τις σημαντικές συμφωνίες που έχετε κατά νου να κλείσετε, θα πρέπει να έχουν γίνει μέχρι τότε, διαφορετικά υπομονή μέχρι τον άλλο μήνα, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και όλων των ειδών οι επικοινωνίες και επαφές θα αποκατασταθούν πλήρως.

Θετικές Αστρολογικές Όψεις

1/10 – Ερμής με Ποσειδώνα
Πολύ καλές οι επικοινωνίες σήμερα και η ιδιαίτερα ευνοημένα τα νέα ξεκινήματα.
3/10 – Ήλιος με Ουρανό
Σταθεροποιήστε κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και κάνετε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, για να δρομολογήσετε τα σχέδιά σας.
7/10 – Ερμής με Πλούτωνα και Σελήνη με Δία
Συντροφική ημέρα και έντονος ερωτισμός.
14/10 – Σελήνη με Ήλιο
Θα υπάρχει έντονη υποστήριξη από συναδέλφους και ευνοούνται οι ομαδικές εργασίες.
17/10 – Αφροδίτη με Ουρανό
Συναισθηματική δύναμη θα σας δώσει ώθηση να υλοποιήσετε τα όνειρά σας.
19/10 – Σελήνη με Άρη και Ποσειδώνα
Θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη και ευκαιρίες, που δεν πρέπει να χάσετε.
24/10 – Σελήνη με Ήλιο και Ποσειδώνα
Μακροπρόθεσμα σχέδια ευνοούνται και παίρνουν εύκολα τον δρόμο της πραγμάτωσης.
26/10 – Ήλιος με Ποσειδώνα
Ευνοούνται όλες οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, οι διασκεδάσεις και οι συνευρέσεις.
31/10 – Άρης με Πλούτωνα
Λαμπρή ημέρα για να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και να εξομολογηθείτε τα εσώψυχά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης