Πήγαν να συλλάβουν τη Μενεγάκη στην Εκάλη!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012, 15:26
Πήγαν να συλλάβουν τη Μενεγάκη στην Εκάλη!
Την απίστευτη περιπέτεια που έζησε χθες το βράδυ στα στενά της Εκάλης αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια πήγε να πάρει τον γιο της από ένα σπίτι όπου είχε πάει για να παίξει. Η Ελένη δεν γνώριζε την ακριβή διεύθυνση της κατοικίας και επικοινωνούσε διαρκώς στο τηλέφωνο με την ιδιοκτήτρια, για να μπορέσει να βγάλει άκρη.

Όσο μιλούσε στο τηλέφωνο, η παρουσιάστρια έμπαινε κατά λάθος σε διάφορα στενά της Εκάλης, κάνοντας συνεχώς κύκλους. Τότε συνειδητοποίησε ότι την ακολουθούσε συνεχώς ένα μεγάλου κυβισμού γκρι τζιπ. Η Ελένη τρομαγμένη δεν κατέβαζε ούτε τα τζάμια του αυτοκινήτου, καθώς το τζιπ την ακολουθούσε σε κάθε στενό.

Κάποια στιγμή κατάφερε να φτάσει στον προορισμό της, αλλά, πέντε λεπτά μετά, έξω από το σπίτι κατέφθασαν περιπολικά της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον οδηγό του αυτοκινήτου που μόλις είχε παρκάρει έξω από την οικία, δηλαδή, την Ελένη Μενεγάκη! Ζήτησαν, λοιπόν, από την ιδιοκτήτρια του σπιτιού να φωνάξει τον κάτοχο του τζιπ που ήταν παρκαρισμένο απ’ έξω.

Έκπληκτη η παρουσιάστρια, έκπληκτοι και οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να λύσουν το μυστήριο... Ο οδηγός του τζιπ που ακολουθούσε την Ελένη είχε καλέσει την αστυνομία νομίζοντας πως η παρουσιάστρια ήταν αυτή που ακολουθούσε εκείνον!

Επιμέλεια: Κώστας Αργυρόπουλος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012, 16:44