Η καθιστική ζωή είναι ένα από τα μεγαλύτερα «αγκάθια» στην καθημερινότητά μας! Η λύση έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Μάντη Περσάκη. Η εντυπωσιακή γυμναστήρια μιλά στο zougla.gr για το pilates και μας καλεί να αλλάξουμε τους ρυθμούς μας, χωρίς να σπαταλήσουμε πολύ χρόνο, που στις ημέρες μας είναι πολύτιμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάρε την απόφαση και βάλε το pilates στη ζωή σου! Θα εκπλαγείς…

– Μάντη, επέστρεψες σε φουλ ρυθμούς. Φέτος θα έχεις αυξημένες υποχρεώσεις με το νέο γυμναστήριο; Άλιμος, Νέα Σμύρνη και Γλυφάδα…
«Φυσικά και είναι αυξημένες οι υποχρεώσεις, θα βρίσκομαι περισσότερο στο γυμναστήριο της Νέας Σμύρνης, αλλά κάποιες ώρες και στα υπόλοιπα!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Pilates by winter; Δουλεύουμε καλύτερα τον χειμώνα;
«Δουλεύουμε εξίσου καλά όλους τους μήνες!».

– Ο καιρός χαλάει και η όρεξη ανοίγει… Πώς το αντιμετωπίζουμε;
«Παν μέτρον άριστον, γι’ αυτό καλό θα είναι να τρώμε τα πάντα και από λίγο. Να μη στερούμαστε. Πολλά και μικρά γεύματα. Να εντάξουμε στο διαιτολόγιό μας φρούτα και λαχανικά και εννοείται να συνδυάσουμε τη διατροφή με κάποια μορφή άσκησης, που μπορούμε να κάνουμε ευχάριστα, ώστε να βάλουμε τη γυμναστική στη καθημερινότητά μας».

– Μετά από το καλοκαίρι τι αλλάζει στο πρόγραμμα εκγύμνασης;
«Δεν έχουμε τη δυνατότητα να κολυμπάμε λόγω της αλλαγής της θερμοκρασίας, εκτός κι αν είμαστε χειμερινοί κολυμβητές, κι αυτό μας αναγκάζει να γυμναστούμε σε κλειστούς χώρους. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να γυμναστούμε χρησιμοποιώντας και τα πάρκα στη γειτονιά μας και να γυμναστούμε με φυσικό τρόπο».

– Πού θα σε βρούμε; Οι εγγραφές ξεκίνησαν;
«Έχω να παρακολουθήσω και το μεταπτυχιακό μου που είναι πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου. Οι εγγραφές ξεκινάνε τη Δευτέρα, 30 του μήνα, και τα μαθήματα την Τρίτη».

– Γιατί να προτιμάει κάποιος/α το pilates;
«Γιατί είναι μια μορφή άσκησης η οποία απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε άνδρες και σε γυναίκες και μπορεί κάποιος να την κάνει ακόμα κι όταν δεν έχει γυμναστεί ποτέ του. Επίσης, απευθύνεται και σε ανθρώπους που έχουν μυοσκελετικά προβλήματα, αλλά το καλύτερο είναι να έρθετε από κοντά σε ένα από τα γυμναστήριά μας και να δείτε τι ακριβώς κάνει το pilates!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης