Το ‘χει η μοίρα της να τρέχει στα δικαστήρια, είτε ως ενάγουσα είτε ως εναγόμενη. Και φυσικά, δεν μιλάμε για άλλη από την «άτακτη» Lindsay Lohan, η οποία αυτήν τη φορά δεν έκανε τίποτα μεμπτό, παρ’ όλα αυτά βρέθηκε και πάλι σε αίθουσα δικαστηρίου.

Ο λόγος; Ένας φανατικός θαυμαστής της που την καταδίωκε για περισσότερα από 2 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 24xρονη ηθοποιός πέτυχε την επιβολή ασφαλιστικών μέτρων σε άνδρα που φαίνεται να της είχε στείλει περισσότερο από 100 γραπτά μηνύματα στο κινητό της, κάποια από τα οποία άγγιζαν τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο Cocordan, εκτός από γραπτά μηνύματα, λέγεται ότι παραποιούσε άρθρα από περιοδικά -με απώτερο σκοπό να δείχνουν πως η Lohan έβγαινε μαζί του- της έστελνε λουλούδια, την επισκεπτόταν στο σπίτι της και την ακολουθούσε στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, ο φανατικός θαυμαστής φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να πάσχει από σχιζοφρένεια, ενώ το τελευταίο διάστημα δεν ακολουθούσε κάποια φαρμακευτική αγωγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δικαστήριο απαγόρευσε στον Cocordan να πλησιάσει ξανά την ηθοποιό και να έρθει σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας μαζί της, διαφορετικά θα υπάρξουν περαιτέρω ποινικές κυρώσεις.

Διαβάστε επίσης: «Θα μείνω καθαρή»

Κυριακή, 15 Μαΐου 2011

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης