Η αγωνία χτυπά κόκκινο απόψε για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που θα κρίνει την αποχώρηση ενός εκ των παικτών από την ομάδα των «διάσημων».

Σπαλιάρας, Πασχάλη ή Αγγελόπουλος; Ποιον από τους τρεις υποψηφίους επέλεξε το κοινό για να αποχωρήσει;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σπαλιάρας, Πασχάλη ή Αγγελόπουλος; Ποιον από τους τρεις υποψηφίους επέλεξε το κοινό για να αποχωρήσει;Η απάντηση θα δοθεί απόψε, αν και τα προγνωστικά καταδεικνύουν πως η παραμονή του «Ντάνου» είναι σχεδόν βέβαιη. Ο εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι από τη Σκιάθο, το «λαϊκό παιδί» όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι, έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα φανατικό κοινό που τον στηρίζει, τόσο λόγω των αγωνιστικών του ικανοτήτων όσο και για τη συμπεριφορά του που οι θαυμαστές του θεωρούν πως είναι ειλικρινής.

Βέβαια, οι ανατροπές θεωρούνται δεδομένες κι έτσι ουδείς μπορεί να προβλέψει με απόλυτη ακρίβεια τι θα γίνει τελικά.

Στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες μετά τον αγώνα επάθλου θα μεταβούν στο συμβούλιο του νησιού, όπου ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το «Survivor».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα στην παραλία των «διασήμων»; Πόσο θα επηρεάσει αυτή η αποχώρηση την ψυχολογία τους; Τι λύσεις θα προτείνουν ώστε να ξαναγυρίσουν στις νίκες τους και κατά πόσο είναι πια ενωμένη η ομάδα τους;

Ρεκόρ τηλεθέασης στο χθεσινό επεισόδιο

Χθες, «μαχητές» και «διάσημοι» διαγωνίστηκαν στον στίβο μάχης για το έπαθλο της επικοινωνίας. Στον αγώνα επικράτησαν με οριακό προβάδισμα 10-9 οι μαχητές.

Τα ποσοστά τηλεθέασης που κατέγραψε το χθεσινό επεισόδιο ήταν εξίσου εντυπωσιακά με τις προηγούμενες ημέρες.

Στο νεανικό κοινό 15-44 σημείωσε κατά μέσο όρο 62%, ενώ έφτασε έστω και για ένα λεπτό το 73,7%, με 2.359.230 τηλεθεατές να το παρακολουθούν.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης