Ποιος είναι ο Big Brother;

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011, 08:53
Ποιος είναι ο Big Brother;
Ο Big Brother ονομάζεται Γιώργος Μελισσινός και είναι γνωστός στο χώρο των media. Ο Γιώργος Μελισσινός είναι ραδιοφωνικός παραγωγός του Rock FM, δημοσιογράφος και «φωνή» πολλών γνωστών διαφημιστικών σποτ.

Ο Γιώργος Μελισσινός άρχισε να παίζει κιθάρα, κλασσικά με ένα σκουπόξυλο, σε ηλικία επτά χρονών και μέχρι τα έντεκα κατάφερε να παίζει κανονικά. Έπαιξε σε πολλά συγκροτήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου αλλά ποτέ δεν κατάφερε να πάρει ένα Grammy ή έστω ένα MTV Award – αλλά πάντως πέρασε τέλεια. Τώρα συνεχίζει να παίζει κιθάρα και ολόκληρες ορχήστρες (καλά να’ναι το iMac και τα plugins) μόνος τις νύχτες σε ένα υπόγειο στο Χαλάνδρι.

Ο Γιώργος Μελισσινός έγινε γνωστός όχι από το Big Brother, αλλά από το ραδιόφωνο. Ραδιοφωνική εκπομπή έκανε για πρώτη φορά γύρω στα δεκατρία με έναν συνομήλικο του από μια ταράτσα στην Ηλιούπολη.

Αργότερα, ο Γιώργος Μελισσινός αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο και για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο, και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο.

Σήμερα, ο Γιώργος Μελισσινός κάνει εκπομπές στον 96.9 Rock FM, όπου έχει φανατικό κοινό.
Εκτός από το ραδιόφωνο, ο Γιώργος Μελισσινός σκηνοθετεί ή παράγει ταινίες μικρού μήκους, ταινιάκια video art, διαφημιστικά σποτ και (σπάνια) video clip. Γράφει σενάρια και κατά καιρούς γράφει σε περιοδικά και εφημερίδες.

Ο Γιώργος Μελισσινός έχει υπάρξει διευθυντής σε γνωστά περιοδικά, αλλά τώρα διευθύνει ένα αγνώστου ταυτότητας blog σε μια σκοτεινή πλευρά του διαδικτύου…

Στο βιογραφικό του Γιώργου Μελισσινού υπάρχουν σπουδές σε αρχιτεκτονική και σκηνοθεσία σε Φλωρεντία, Παρίσι, Λονδίνο. Έζησε, δούλεψε και κωλοβάρεσε σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Αργεντινή, Νοτιοανατολική Ασία και κάτι άλλες περιοχές του πλανήτη που δεν λέγονται.

ΠΗΓΗ: tvnea

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011, 08:53