Μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπής στον Sfera 102,2 σχολίασε η Ναταλία Γερμανού το δημοσίευμα που αναφέρει πως μια wannabe παρουσιάστρια θέλει να της «φάει» τη θέση στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, που παρουσιάζει στον Alpha με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Ναταλία σχολιάζοντας το σάλο που ξέσπασε γύρω από το θέμα δεν έκρυψε την αλήθεια και είπε πως υπάρχει κάποια που θέλει πολύ την καρέκλα της και με το αστείρευτο χιούμορ που τη διακρίνει, είπε: «Χθες το βράδυ ανέβασαν μια είδηση στο star.gr η οποία ήταν πολύ προσεκτικά γραμμένη, σαν αυτός που την έγραψε να ήξερε πολύ καλά τι έλεγε και όχι σαν αυτά τα φημολογούμενα που γράφουμε κάτι απλά για να το γράψουμε. Αυτή η είδηση έλεγε ότι υπάρχει μια παρουσιάστρια στο κανάλι της Κάντζας που εργάζομαι και υπηρετώ με αγάπη και χαρά η οποία θέλει οπωσδήποτε να παρουσιάσει το πρωινό του σαββατοκύριακου. Δεν διευκρίνιζε αν θέλει να το κάνει μαζί με τη Σίσσυ ή θέλει να φάει και τη Σίσσυ. Γιατί θα της πέσουμε βαριές αν φάει και τις δυο μας. Και έλεγε ότι πηγαίνει στα στελέχη του καναλιού και λέει ότι τι παραπάνω έχει η Ναταλία; Ούτε πιο όμορφη ούτε πιο έξυπνη από μένα είναι, ούτε πιο έμπειρη. Το πολύ πολύ να είναι πιο μεγάλη» και συμπλήρωσε αναφερόμενη στο twitter και στα σχόλια που έγιναν μέσω του εν λόγω ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και εγώ θεωρώντας ότι όλα στη ζωή είναι πλάκα, που πρέπει να πάρω το μάθημα να το σταματήσω αυτό, ήμουν στο twitter και κοινοποίησα το σύνδεσμο. Μετά άρχισαν τα παιδιά που το διάβασαν να ρωτάνε ποια είναι αυτή και μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ ποια μπορεί να ‘ναι και μετά πέσανε 2-3 τηλέφωνα και μου είπαν κάποια ονόματα, 2 ονόματα. Προφανώς μία θέλει να με φάει αλλά δύο πιθανά ονόματα μου είπαν. Κάποια στιγμή τους είπα να μη λέμε ονόματα γιατί δεν είναι σωστό. Μου έλεγαν ότι είναι η Σίσσυ Φειδά στο twitter και η Ηλιάκη αλλά και η Καραβάτου είπα έλεος γιατί η Καραβάτου δεν είναι wannabe παρουσιάστρια όπως έλεγε το δημοσίευμα. Και σίγουρα δεν είναι η Μαρία Ηλιάκη γιατί την ξέρω πάρα πολύ καλά και η Σίσσυ Φειδά δεν είναι γιατί το δημοσίευμα έγραφε ότι δεν είναι καστανή. Λέω να το αφήσουμε. Δεν είναι σωστό. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να του αρέσει μια εκπομπή. Και εμένα μπορεί να μου αρέσει η εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλω να του φάω τη θέση. Μου αρέσει η εκπομπή, θα ‘θελα να την κάνω αλλά το θέμα είναι… μπορώ; Εγώ πιστεύω πάντως ότι ισχύει, δεν το παίρνω πίσω, δεν κάνω κωλοτούμπα. Ποιος, ποια, που και γιατί θα φανεί στο χειροκρότημα και μπορεί και να μην φανεί ποτέ».

Όλα επί της οθόνης λοιπόν και βλέπουμε…

Διαβάστε επίσης: «Θέλω να πάρω τη θέση της Ναταλίας Γερμανού!»
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης