Μια ριζοσπαστική ματιά στην ανθρωπιστική δράση της Angelina Jolie ρίχνει ο Alex Jones, παρουσιαστής της δημοφιλούς εκπομπής των Η.Π.Α., «InfoWars». Ούτε λίγο ούτε πολύ ο παρουσιαστής ζητεί την άμεση σύλληψη της σταρ του Hollywood για… εγκλήματα πολέμου.

Όπως υποστηρίζει, η διάσημη σταρ στην ουσία εργάζεται για τα «βαθύτερα» συμφέροντα των Ηνωμένων Εθνών, αλλά και των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, όπως η CFR. Σύμφωνα με τον Jones, αυτό που κάνει στην πραγματικότητα είναι να προάγει τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, υπό το προσωπείο της ανθρωπιστικής δράσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μεθυσμένη» από το αίμα που τόσα χρόνια χύνεται στο Ιράκ, τη Λιβύη, τη Συρία και το Αφγανιστάν, η Jolie τώρα προωθεί με τον τρόπο της τη στρατιωτική επέμβαση στην Αφρική, με το πρόσχημα της παροχής εξωτερικής «βοήθειας».

Η ίδια και τα αφεντικά της γνωρίζουν πολύ καλά ότι στην ουσία διεξάγουν επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης στον τρίτο κόσμο, με στόχο τον αποδεκατισμό των τοπικών πληθυσμών και την υφαρπαγή του εθνικού τους πλούτου.

Κάτι τέτοιο, κατά τον Jones πάντα, συνιστά έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και η Jolie, πλασάροντας την ομορφιά της, όπως αναφέρει ο Jones στο video που ακολουθεί, αποτελεί κινητήριο μοχλό σε αυτό το συντελούμενο έγκλημα. Η Jolie πρέπει να συλληφθεί και μαζί της όλοι εκείνοι που, κρυπτόμενοι πίσω από αριστερές ιδέες, θέλουν να προωθήσουν μια παγκόσμια αυτοκρατορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει ο Jones, το πρόβλημα είναι ότι ο Ο.Η.Ε. είναι υπεράνω του νόμου, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της εξουσίας, οι λαοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και οι πόλεμοι συνεχίζουν να εξαπολύονται κατά αθώων, στο όνομα μιας «ελευθερίας» που αιμορραγεί από το αίμα αθώων.

Οι εξουσιαστές και οι σφαγείς έρχονται πλέον στο όνομα της ειρήνης…

Πώς επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο; Άνθρωποι που χαίρουν αναγνωρισιμότητας, όπως η Jolie, στοχοποιούν τοπικούς δικτάτορες (βλ. Joseph Kony) που είναι όντως ένοχοι για πολλά δεινά, ακόμη και γενοκτονίες, αλλά αυτό που κάνουν στην πραγματικότητα είναι να ανοίγουν τον δρόμο -να νομιμοποιούν δηλαδή στα μάτια όλης της ανθρωπότητας τις στρατιωτικές επεμβάσεις ευρείας κλίμακας, όπως ακριβώς συνέβη και με τον πολυετή πόλεμο στο Ιράκ.

Δείτε το video: 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης