Δύο εβδομάδες έχουν μείνει μέχρι τα φετινά «Mad Video Music Awards», που θα διοργανωθούν την Τρίτη, 14 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο, και το show αναμένεται για ακόμα μία φορά φαντασμαγορικό.

Φυσικά, όλοι ανυπομονούν να δουν, εκτός από το ποιοι θα είναι τελικά οι νικητές των βραβείων, και τις live εμφανίσεις μερικών από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, με performances που είθισται να απασχολούν τα media για αρκετό καιρό μετά τη διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, έχει ήδη συμφωνήσει για την εμφάνισή του τη βραδιά της απονομής -το ίδιο έχει κάνει και ο Κώστας Μαρτάκης.

Σε συζητήσεις, χωρίς όμως να έχουν ακόμα πει το «ναι», βρίσκονται επίσης ο Αντώνης Ρέμος, η Τάμτα και η Δέσποινα Βανδή, με τη θετική απάντηση των δύο πρώτων να θεωρείται πολύ πιθανή. Τέλος, σίγουρη θεωρείται και η συμμετοχή της Ήβης Αδάμου.

Εννοείται ότι κανείς δεν επιβεβαιώνει επίσημα ακόμα τις παραπάνω συμμετοχές, μέσα στις επόμενες όμως μέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις του μουσικού καναλιού με τις δισκογραφικές εταιρίες και να ολοκληρωθεί η λίστα των ζωντανών εμφανίσεων, που φέτος θα είναι πιο εκρηκτική από κάθε άλλη χρονιά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ :yupi.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης