“Η ώρα του πρώτου μεγάλου ημιτελικού πλησιάζει. Η ρώσικη μηχανή ετοιμάζεται για να υποδεχτεί τις 18 χώρες που σήμερα το βράδυ θα προσπαθήσουν να πάρουν μια θέση στο μεγάλο τελικό.

Αυτή τη στιγμή, στο Olympiysnky Arena στρατιωτικές χορωδίες προβάρουν το πρόγραμμα του ημιτελικού. Γνωστά ρώσικα τραγούδια με εντυπωσιακές χορογραφίες πρόκειται να δώσουν χρώμα σε έναν ημιτελικό που αναμένεται φαντασμαγορικός. Δε θα σταματήσουμε να σας λέμε ότι οι Ρώσοι έχουν πάρει στα σοβαρά το ρόλο του οικοδεσπότη και δε θα ησυχάσουν αν δεν προετοιμάσουν τον τέλειο διαγωνισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δημοσιογράφοι στο κέντρο Tύπου και αυτοί σε επαγγελματικό οργασμό δεν παύουν ούτε στιγμή να στέλνουν τις ανταποκρίσεις τους για τον ημιτελικό.

Οι «πολεμιστές», οι 18 διαγωνιζόμενοι, αυτή τη στιγμή προετοιμάζονται για τη μεγάλη αναμέτρηση. Ακόμα και το δίδυμο των παρουσιαστών, η Ναταλία Βοντιάνοβα και ο Αντρέι Μαλάχοφ, σήμερα στις πρόβες που μαγνητοσκοπήθηκαν, έδειξαν ότι έχουν βρει το ρυθμό τους, καθώς και την επαφή τους με το κοινό, που και αυτό δείχνει πιο «ζεστό» από χθες.

Η είδηση που αφορά στην Ελλάδα είναι ότι σήμερα στις 09:00 το βράδυ, ο Σάκης Ρουβάς θα δώσει συνέντευξη Τύπου σε ξένα δημοσιογραφικά δίκτυα, ανάμεσά τους και στο BBC. Σας είπαμε και σε άλλη ανταπόκρισή μας ότι οι δημόσιες σχέσεις είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του διαγωνισμού, άλλες φορές με μεγάλη και άλλες με μικρότερη σημασία… Το δωδεκάρι θα δείξει.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλησιάζει η μεγάλη ώρα

“Λίγες μόνο ώρες πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού και οι αντιπροσωπίες των χωρών συμμετέχουν στις επίσημες πρόβες, που μαγνητοσκοπούνται, με σκοπό να βαθμολογηθούν από την κριτική επιτροπή.

Ο πρώτος ημιτελικός θα αρχίσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Σ’ αυτόν θα συμμετάσχουν 18 χώρες, δέκα μόνο από αυτές όμως θα συνεχίσουν για τη βραδιά του τελικού. Εμείς, καταρχάς, να ευχηθούμε καλή επιτυχία σ’ όλους. Την αξίζουν.

Αυτή την ώρα, το Ολυμπίνσκι Αρένα είναι γεμάτο με κόσμο. Οι Ρώσοι ανταποκρίθηκαν και σήμερα στο κάλεσμα της Eurovision.

Οι δημοσιογράφοι γίνονται όλο και περισσότεροι, δίνοντας την εντύπωση ότι ο διαγωνισμός αρχίζει για τα καλά. Οι πρώτες «κόντρες» ανάμεσα σε συναδέλφους για το ποιο κομμάτι θα αναδειχθεί είναι γεγονός, όμως ένα είναι σίγουρο. Όλοι συμφωνούν ότι αυτός ο διαγωνισμός θα είναι ο καλύτερος απ’ όλους. Η δυναμική των κομματιών είναι τέτοια που δεν αφήνει αμφιβολία γι αυτό.

Ο διεθνής θαυμασμός για το Σάκη Ρουβά είναι για άλλη μια μέρα έντονος. Μάλιστα, Νορβηγοί δημοσιογράφοι μας δήλωσαν ότι είναι φαν του Σάκη, ότι ακούν τα τραγούδια του, ότι τα παίζουν στα clubs τους. Έβαλαν, όμως, και φωτιές, υποστηρίζοντας ότι το κομμάτι της Ελλάδας δεν είναι αντάξιο του Σάκη(;). Το χαρακτήρισαν περισσότερο σουηδικό παρά ελληνικό. Ας λένε ό,τι θέλουν όμως.

Η αλήθεια είναι ότι η ώρα των ημιτελικών πλησιάζει και εκεί θα φανεί ποιος είναι ο «δυνατότερος». Τα φαβορί υπάρχουν και είναι ήδη γνωστά, όταν όμως έρθει η στιγμή να ανέβουν στη σκηνή, τότε υπάρχει μεγάλος άγχος. Ο Σάκης υπερέχει σ’ αυτό το κομμάτι. Εκεί πρέπει να το «έχεις» και ο Σάκης το «έχει». Για άλλη μια φορά εμείς θα ευχηθούμε καλή τύχη σε όλους.”

Μικρά νέα από την Εurovision

*Αυτήν την ώρα (18:00) έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Σάκη Ρουβά και της ελληνικής αντιπροσωπίας με τον Έλληνα πρέσβη στη Μόσχα, Μιχάλη Σπινέλη.

*Στη Μόσχα βρέχει, κάνοντας τη ζωή όλων μας πιο δύσκολη.

*Ένα πακέτο τσιγάρα, γνωστής μάρκας έχει εδώ ένα ευρώ.

*Τα έργα έξω από το Ολυμπίνσκι σχεδόν τελείωσαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης