Κατάφεραν να ξεχωρίσουν σε μια εποχή που τα μουσικά σχήματα μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού, κερδίζοντας μάλιστα τις καλύτερες κριτικές.

Ο λόγος γίνεται για το συγκρότημα «Νo name band» που έρχεται από τη Θεσσαλονίκη αποφασισμένο για να μείνει και να καταξιωθεί στο μουσικό στερέωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσπάθεια του συγκροτήματος να προσφέρει διασκέδαση και ψυχαγωγία έχει αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα τα μέλη του μπήκαν στο studio ηχογραφώντας το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο «πυροτεχνήματα».

Σήμερα το εν λόγω τραγούδι φιγουράρει ανάμεσα σε δεκάδες γνωστές επιτυχίες καθώς η είσοδος του στα ραδιόφωνα της χώρας είναι γεγονός.

Η μεγάλη αποδοχή που έχει από τον κόσμο μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα να έρθει για τους «Νo name band» πρόταση για συνεργασία από γνωστό λαϊκό τραγουδιστή που μέχρι σήμερα έχει αναδείξει πολλά ονόματα στην μουσική βιομηχανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι παρά τον τίτλο του νέου τους τραγουδιού οι «Νo name band» δείχνουν ότι μόνο πυροτέχνημα θα είναι καθώς έχουν τα μουσικά φόντα να μας κρατούν συντροφιά με τα τραγούδια τους.

Επιμέλεια: Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης