Η Gwyneth Paltrow παραδέχτηκε ότι υιοθέτησε έναν υγιεινό μακροβιοτικό τρόπο ζωής με την ελπίδα ότι θα ενθάρρυνε τον πατέρα της να τρώει καλύτερα και να νικήσει τον καρκίνο.

Όταν το 1998 ο πατέρας της Bruce διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα πραγματικά πίστεψε ότι μία καλύτερη διατροφή και μία εναλλακτική θεραπεία θα μπορούσαν να τον κρατήσουν ζωντανό.
Έτσι αποφάσισε να ακολουθήσει το πρότυπο της μακροβιοτικής διατροφής, την οποία εγκατέλειψε όταν έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήμουν πεπεισμένη ότι θα μπορούσε να θεραπευτεί αν έτρωγε καλά και υιοθετούσε εναλλακτική θεραπεία. Διάβαζα οτιδήποτε σχετιζόταν με αυτό. Προσέλαβα έναν σύμβουλο μακροβιοτικής διατροφή, ο οποίος είπε ότι είχε θεραπευτεί ο ίδιος από τον καρκίνο τρώγοντας αυτά τα τρόφιμα και έφερα και έναν σεφ για να ξεκινήσει να μαγειρεύει. Ακόμη όμως είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο, ο οποίος αμέσως μετά τη διάγνωση βγήκε έξω να φάει hot dogs και αμέσως μετά την επέμβαση ήθελε να βγει να φάει στο εστιατόριο Mr. Chow. Ποτέ δεν συμφώνησε με την ιδέα να κόψει κάτι» είπε η 38χρονη ηθοποιός.

Πηγή: Yupi.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης