Με τον νεογέννητο γιο της στην αγκαλιά και με ένα χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπό της πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, το πρωί της Κυριακής, η Λίνα Σακκά.

«Δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου αυτό που ένιωσα. Είναι σαν να ξαναγεννήθηκε ένα κομμάτι του εαυτού μου μαζί με το παιδί. Έχω λιώσει, είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ευτυχισμένη» είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός, η οποία πριν από τέσσερις μέρες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με καισαρική τομή. Ο πατέρας του παιδιού, Μάριος Καραμάνης, δεν έλειψε λεπτό από το πλευρό της συντρόφου του: «Είναι πολύ χαρούμενος κι ευτυχής κι αυτός. Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που να σε στηρίζουν, να σε εμψυχώνουν, να σου λένε αλήθειες και να προχωράτε μαζί. Εγώ ήμουν τυχερή και τον Μάριο είχα δίπλα μου, αλλά είχα και πολύ καλή περιποίηση εδώ από το μαιευτήριο» ανέφερε χαμογελώντας πλατιά η Λίνα Σακκά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς αισθάνθηκε όταν πήρε τον γιο της για πρώτη φορά στην αγκαλιά της; «Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Έτρεμα κατ’ αρχάς σύγκορμη. Συγκινήθηκα πάρα πολύ και έκλαιγα πολύ. Κάθε μανούλα που το έχει βιώσει το καταλαβαίνει. Και θέλω να ευχηθώ σε όλα τα ζευγάρια και όλες τις κοπέλες που θέλουν να γίνουν μητέρες να τις ευλογήσει ο Θεός με αυτό το δώρο» είπε και κατέληξε λέγοντας: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και πολύ ευτυχισμένοι που έχουμε φέρει ένα υγιές παιδί στον κόσμο. Και θα του δώσουμε όλη μας την αγάπη και τη φροντίδα».

Πηγή: Yupi

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης