Τον κορυφαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα και τον αγαπημένο «πρίγκιπα του τραγουδιού» Τόλη Βοσκόπουλο φιλοξένησαν η Λουκίλα Καρρέρ και η Λίτσα Θεοφάνους στην τηλεόραση της Ζούγκλας και την εκπομπή «Με το Λι και με το Λάμδα».

Ο Μίμης Πλέσσας και ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι που συναντήθηκαν στον «αέρα» της εκπομπής λίγες μέρες πριν συναντηθούν και «επί σκηνής», στις 16 Δεκεμβρίου και για λίγες μόνον εμφανίσεις στο Baraonda (Tσόχα 43) στήν Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Γλυκά πονούσε το μαχαίρι», «Το Φεγγάρι πάνωθε μου», «Ένα ρολόισταματημένο», «Δε με νοιάζει», «Κυρά των Αστεριών», «Άγνωστη Αγαπημένη» είναι μερικές μόνον από τις διαχρονικές επιτυχίες του συνθέτη που είναι «προίκα» του αγαπημένου τραγουδιστή και ο κόσμος περιμένει να τις ακούσει από τον «πρώτο διδάξαντα» Τόλη Βοσκόπουλο με τον Μίμη Πλέσσα να τον συνοδεύει στο πιάνο.

Στην εκπομπή προβλήθηκε και ένα σπάνιο ντοκουμέντο από την τυχαία συνάντηση Δημιουργού και Ερμηνευτή στο Βεάκειο το καλοκαίρι του 2013.

Ίσως η αγάπη που τους έδειξε το κοινό εκείνο το βράδυ αποθεώνοντάς τους να ήταν και η αφορμή για τη συνάντησή τους που έρχεται στην Αθηναϊκή Νύχτα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκίλα Καρρέρ

Διαβάστε τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους με ένα κλικ στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης