Το κραχ στις τιμές ακινήτων πλήττει και τους star του Hollywood. Μεταξύ αυτών και ο Mel Gibson, ο οποίος ζει το δικό του δράμα, καθώς βλέπει την τιμή της έπαυλής του, που προσπαθεί να… «ξεφορτωθεί» από το καλοκαίρι του 2007, να κατρακυλάει.

Όταν ο διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης θυροκόλλησε το πωλητήριο στην 5.000 τετραγωνικών μέτρων έπαυλή του, θεώρησε ότι 28 εκατομμύρια ευρώ ήταν ένα λογικό ποσό, προκειμένου κάποιος επίδοξος αγοραστής να την αποκτήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο 53χρονος αστέρας της μεγάλης οθόνης αναπροσάρμοσε τις απαιτήσεις του, καθώς οι αγοραστές δεν σχημάτισαν ουρά έξω από το σπίτι του “Braveheart”, κατεβάζοντας την τιμή του στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Παρόλο που η τιμή έπεσε αισθητά, δεν θεωρήθηκε αρκετά ελκυστική και πλέον ο Mel Gibson ζητά 21 εκατομμύρια, προκειμένου να «ξεφορτωθεί» τα… 15 υπνοδωμάτια, τα 17 λουτρά, το γήπεδο του τένις, την ιδιωτική λίμνη και τις λοιπές εγκαταστάσεις.

Ο Αυστραλός αστέρας θέλει πάση θυσία να πουλήσει την βίλα, που βρίσκεται στο Connecticut των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς πρόσφατα πλήρωσε 300 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσει την “ελευθερία” του από την πρώην σύζυγό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(Πρώτη καταχώρηση: 10 Ιουνίου 2009, 11:31)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης