Με πολύ προσεγμένο στιλ που τους κόστισε ουκ ολίγα εμφανίστηκαν οι γυναίκες δημοσιογράφοι στο debate, όπως μέρες τώρα σας είχε ενημερώσει το govastileto.gr. Αφού μάθατε τι φόρεσαν, ήρθε η ώρα να δείτε και πόσο το πλήρωσαν για να κλέψουν την παράσταση στην τηλεοπτική μονομαχία των πολιτικών αρχηγών.

Η Μάρα Ζαχαρέα επέλεξε να φορέσει ένα σμαραγδί φόρεμα σε άλφα γραμμή όπου από την μέση και κάτω είχε πιέτες όπου το συνδύασε με nude γόβες του οίκου Christian Louboutin και τσάντα στην ίδια απόχρωση του οίκου Louis Vuitton. Το φόρεμα μοιάζει αρκετά με αυτά του οίκου Missoni, ενώ τα παπούτσια κοστίζουν 600€.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μαρία Χούκλη όπως κάθε φορά έτσι και τώρα εμφανίστηκε στο debate με λευκή τουνίκ με broderie σχέδιο, μαύρη παντελόνα και nude γόβες ενώ η τσάντα της του οίκου Chanel κοστίζει 4.500 €.

Η Σία Κοσιώνη φόρεσε λευκό ταγιέρ με μαύρα κουμπιά όπου ταίριαζαν απόλυτα με τις μαύρες κλασικές γόβες και την τσάντα σε μοβ απόχρωση του οίκου Gucci.

Η Όλγα Τρέμη παρέδωσε μαθήματα κομψότητας, αφού επέλεξε να φορέσει μαύρο σακάκι με λευκούς κύκλους και μια λεπτή μαύρη ζώνη με χρυσό κούμπωμα κάτω από το στήθος, όπου το συνδύασε άψογα με την μαύρη pencil φούστα και μαύρες γόβες. Το διακριτικό κολιέ του οίκου Van Cleef & Arpels κοστολογείται στα 4.000€ ενώ η τσάντα του οίκου Hermes κοστίζει περίπου 6.500.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης