Η Ναταλία Γερμανού, μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και μας είπε μερικά από τα μυστικά της καινούριας της σιλουέτας. Ακόμα, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο πήρε αυτή την απόφαση και τον τρόπο που τα κατάφερε! Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πιο φρέσκια και ανανεωμένη από ποτέ.

Πού οφείλεται η ανανεωμένη εικόνα σου τις τελευταίες εβδομάδες; Έκανες δίαιτα;
«Να διευκρινίσω ότι με εκνευρίζουν πολύ οι τίτλοι «Ο τάδε έχασε δέκα κιλά σε πέντε μέρες» και γενικά το να δημιουργούμε θέμα γύρω από τα κιλά ενός ανθρώπου, γιατί πιστεύω ότι δίνουμε αξία σε κάτι που δεν έχει, τουλάχιστον όχι τόσο μεγάλη: την εξωτερική εμφάνιση. Δέχτηκα με χαρά να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, γιατί αποτελώ εξαίρεση και ελπίζω ως εξαίρεση να με αντιμετωπίσετε. Εγώ έχασα επτά κιλά σε οκτώ μήνες! Όσο απογοητευτικό και αντιεμπορικό κι αν ακούγεται, αυτή είναι η αλήθεια και αυτή θα έπρεπε να είναι για κάθε άνθρωπο που προσέχει την υγεία του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι πρόγραμμα ακολούθησες για να χάσεις αυτά τα κιλά;
«Ποτέ δεν έκανα δίαιτα εξπρές. Δεν πήρα ποτέ χάπια αδυνατίσματος και γενικά δεν έκανα ποτέ δίαιτα. Ακολούθησα πρόγραμμα σωστής διατροφής από επιστήμονες, που πριν μου δώσουν οποιαδήποτε διατροφή, μού είχαν κάνει χιλιάδες εξετάσεις (αίματος, ορμονικές, θυρεοειδούς, κυτταρικές). Αυτό είναι το σωστό».

Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες, ίσως και ψυχολογικοί, που σε ωθούν στην αυξομείωση βάρους;
«Έχω χρόνιο υποθυρεοειδισμό, τον οποίο απέκτησα από στενοχώρια και στρες όταν έχασα τον πατέρα μου το 1999. Από τότε ο μεταβολισμός μου άρχισε να χαλάει και ξεκίνησα να παίρνω χάπια ρύθμισης του θυρεοειδούς. Ύστερα από χρόνια έκοψα και το κάπνισμα και ξαφνικά βρέθηκα πέρσι για πρώτη φορά στη ζωή μου να αισθάνομαι πιο βαριά από κάθε άλλη φορά. Επίσης δεν ζυγιζόμουν σχεδόν ποτέ, οπότε δεν είχα εικόνα. Δεν είμαι άνθρωπος που παθαίνει πανικό με το βάρος του, γιατί αγαπάω το φαγητό. Αλλά τα κιλά δεν έφευγαν, οπότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και απευθύνθηκα σε γιατρό – διατροφολόγο».

Τι σε έκανε να πάρεις την απόφαση να χάσεις αυτά τα κιλά; Υπήρξε μια καθοριστική στιγμή;
«Είχα κάποιους πόνους στη μέση, ένιωθα να με στενεύουν όλα μου τα ρούχα, έβλεπα τον ενδυματολόγο μου να κλαίει κρυφά! (Γελάει.) Κατάλαβα ότι είχα πάρει την ανηφόρα και αν δεν σταματούσα, τα επτά κιλά θα γίνονταν δώδεκα και μετά θα δυσκολευόμουν πολύ να τα χάσω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τηλεοπτική πραγματικότητα απαιτεί ένα συγκεκριμένο προφίλ; Μπορεί κάποιος που δεν πληροί τις αναλογίες να μείνει εκτός συστήματος;
«Δεν θα έπρεπε να ισχύει αυτό. Η τηλεόραση δεν είναι πασαρέλα. Ένα κάδρο είναι, ένα τετράγωνο κουτί. Άρα, ένα συμπαθητικό πρόσωπο με εξυπνάδα, σωστά ελληνικά και ευγένεια αρκούν για τηλεοπτική καριέρα».

Τι μπορεί να κλονίσει την αυτοπεποίθησή σου και τι μπορεί να την τονώσει;
«Με τονώνει το φλερτ πολύ και ένα ωραίο look. Μπορεί να με κλονίσει φοβερά η απόρριψη του άντρα που αγαπάω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης