Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, η Ελένη Μενεγάκη και ο σύντροφός της, Ματέο Παντζόπουλος βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο του Ψυχικού με την παρέα τους. Εκεί ήταν και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με τον σύζυγό της.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου«Η Αργυρώ ήταν από νωρίτερα στο μαγαζί μαζί με το σύζυγό της Μανώλη, και μία φίλη τους και έτρωγαν. Γύρω στις 11.00 το βράδυ, μπήκε στο εστιατόριο η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο και την υπόλοιπη παρέα τους, που απαρτιζόταν από τον Γιώργο Μαζωνάκη, το Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τη σύζυγό του, Στέλλα, τον επιχειρηματία Χρύσανθο Πάνα και τη σύζυγό του, σχεδιάστρια κοσμημάτων Έλενα Συράκα. Αρχικά δεν είδαν η μία την άλλη, αλλά όταν ο υπεύθυνος του μαγαζιού τους οδήγησε στο διπλανό τραπέζι από αυτό που καθόταν η Αργυρώ, συναντήθηκαν οι ματιές τους και η Ελένη γύρισε γεμάτη ενθουσιασμό πήγε προς την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία την υποδέχτηκε ζεστά», δήλωσε πηγή στο περιοδικό «People» που βρέθηκε στο εστιατόριο και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Και ενώ όλοι οι πελάτες τις κοιτούσαν με περιέργεια, οι δύο γυναίκες αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν. Μάλιστα, η Ελένη φώναξε και τον Μάκη Παντζόπουλο για να τον συστήσει στην Αργυρώ, ο οποίος χαμογελώντας της είπε ότι χαίρεται που τη γνωρίζει έπειτα από τόσο καιρό που ακούει την Ελένη να λέει κάθε φορά που τρώει κάτι ότι δεν μοιάζει με της Αργυρώς!».

Και κάπως έτσι γνώρισε η Μπαρμπαρίγου τον Ματέο…

Διαβάστε επίσης: «Η χημεία Ελένης-Ματέο τους απογειώνει»
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης