Στον τελικό του X-Factor ακούσαμε τον Γιώργο Θεοφάνους να λέει στα «Κόκκινα Χαλιά», το συγκρότημα που μανατζάρει και που βγήκε τέταρτο στην ψηφοφορία του κοινού, ότι ένα από τα «έπαθλα» που θα κερδίσουν, είναι να τραγουδήσουν μαζί με την Άννα Βίσση.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Θεοφάνους, η Άννα μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα Ελληνικά δρώμενα, θα τραγουδούσε μετά το Πάσχα μαζί με τα «Κόκκινα Χαλιά» στο κέντρο «Θάλασσα» (το οποίο και θα ονομαστεί για χάρη της σε ‘cherry’ μιας και το κεράσι είναι το νέο της trade mark).  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ανακοίνωση αυτή, ο Θεοφάνους την έκανε μπροστά στις κάμερες, τη βραδιά του μεγάλου τελικού, δηλώνοντας ότι έχει μιλήσει και τα έχει συμφωνήσει ο ίδιος με την Άννα, και προκαλώντας μεγάλη έκπληξη όχι μόνο σε όλα τα παιδιά, αλλά και σε εμάς τους ίδιους.

Άλλωστε, γιατί να έχουν μια τέτοια μεγάλη καλλιτεχνική ευκαιρία και τιμή οι τέταρτοι σε σειρά νικητές του διαγωνισμού; Ακόμα και ο Λούκας, ο μεγάλος νικητής του τελικού, είχε δηλώσει πόσο τυχερά ήταν τα «Κόκκινα Χαλιά» για την μεγάλη αυτή ευκαιρία που θα τους δοθεί.

Η Άννα, όμως, που γύρισε πρόσφατα από την Αμερική (όπου ετοιμάζει τον πρώτο της ξενόγλωσσο δίσκο) δηλώνει ότι όλη αυτή η ιστορία με το συγκεκριμένο συγκρότημα ήταν απλά μια σκέψη και τίποτα παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Άννα, τίποτα δεν είχε συμφωνηθεί στα σίγουρα με τα «Κόκκινα Χαλιά». Είχε γίνει μόνο μια συζήτηση και υπήρχε αυτή η «ιδέα» να τραγουδήσουν τα παιδιά μαζί της.

Η απόλυτη Ελληνίδα Σταρ, μετά και από τρία χρόνια απουσίας από την Ελλάδα, δηλώνει ότι δεν θέλει να βιαστεί, ή να πιεστεί για να πάρει μια τέτοια απόφαση, καθώς και ότι θέλει να έχει χρόνο προκειμένου να σκεφτεί καλά τις συνεργασίες της για φέτος.

Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν έχει πάρει θέση ακόμα σε όλη αυτή την ιστορία. Και να πάρει όμως, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει. Εφόσον η Άννα δεν είχε καμιά επίσημη ανάμιξη με το X-Factor, και δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με το συγκεκριμένο συγκρότημα, κανένας δεν μπορεί να την αναγκάσει να κάνει κάτι που δεν θέλει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης