Για την σχέση της με την Ναταλία Γερμανού μετά από τόσα χρόνια συνεργασίας μίλησε σε γνωστή εφημερίδα σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σίσσυ Χρηστίδου.

-Ποια είναι η σχέση σου με τη Ναταλία μετά από τόσα χρόνια;

Με τη Ναταλία δεν είχαμε συναντηθεί πριν υπογράψουμε το συμβόλαιο με τον σταθμό. Η χημεία μας ήταν τρομερή από το πρώτο δοκιμαστικό και το νιώθαμε ότι θα λειτουργήσει. Ωστόσο, την πρώτη χρονιά, επειδή έμενα στη Θεσσαλονίκη και πηγαινοερχόμουν στην Αθήνα, δεν είχαμε έρθει κοντά σε ανθρώπινο επίπεδο. Από τη δεύτερη χρονιά και μετά θεωρώ ότι η Ναταλία είναι ένας άνθρωπος δικός μου. Είναι από τους πιο ακομπλεξάριστους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Με έχει βοηθήσει πολύ και σε προσωπικό επίπεδο και σε επαγγελματικό.

-Όλη η παρέα τού «Μες στην καλή χαρά» δείχνει δεμένη, έως και πολύ δεμένη, με αποτέλεσμα μερικές φορές να μιλάτε για τα προσωπικά on air και ο τηλεθεατής να μην καταλαβαίνει…
Ναι, αυτό πρέπει να σταματήσει! Το ξέρουμε, μας το λέει και η Ρούλα. Απλά εγώ με τον Παύλο (Σταματόπουλο) μένουμε μεσοτοιχία, είναι σαν αδελφός μου, η Ναταλία με τον Θέμη το ίδιο, τα παιδιά έχουν μπει μέσα στο κλίμα από την πρώτη στιγμή… Προσπαθούμε να το αποφύγουμε, αλλά, ας πούμε για παράδειγμα, όταν μπήκε… ποντίκι μέσα στο σπίτι μου και φώναξα τον Παύλο, δεν γινόταν μετά να μην το σχολιάσουμε. Προσπαθούμε πάντως… Μας το λένε και στο twitter οι τηλεθεατές κατά τη διάρκεια της εκπομπής που είμαστε όλοι on line, μας λένε «δεν καταλαβαίνουμε τι λέτε»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Έθνος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης