Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πώς πέρασε το τριήμερο της Αποκριάς.

«Παιδιά, η εκπομπή μας σήμερα είναι μαγνητοσκοπημένη! Είναι όμως πολύ- πολύ ωραία! Με πολύ τραγούδι και χορό! Ε, να μην πάμε κι εμείς για αετό;» έγραψε αρχικά, το μεσημέρι της Δευτέρας, η 42χρονη παρουσιάστρια, ενώ αργότερα πρόσθεσε σχετικά με τον καιρό: «Σήμερα είναι χάλια! Όμως χθες και προχθές τα παιδιά ευχαριστήθηκαν πολύ! Αετός, βόλτες στη φύση, στη θάλασσα… Κι εγώ ξεκουράστηκα!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την Καθαρά Δευτέρα: «Σήμερα, οι μεγάλοι πίνουμε τα τσιπουράκια μας και τα παιδιά παίζουν έξω! Τίποτα καλύτερο!» έγραψε η ίδια.

Πάντως, όπως φαίνεται, η Ελένη Μενεγάκη δεν πέρασε το τριήμερο στην Αθήνα: «Το πόσο κουνάει το πλοίο στο κάβο ντόρο δεν περιγράφεται! Καλή επιστροφή και με ασφάλεια σε όλους εκείνους που επιστρέφουν σπίτι τους» έγραψε, και πάλι στο twitter της, το απόγευμα της Δευτέρας. Το Κάβο Ντόρο είναι το ακρωτήρι στο νοτιοανατολικό σημείο της Εύβοιας, και το ομώνυμο θαλάσσιο στενό, γνωστό για τις τρικυμίες του, είναι αυτό ανάμεσα στην Εύβοια και το αγαπημένο νησί της παρουσιάστριας, την Άνδρο.

Πηγή: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης