Πώς περνάει η Νάντια μετά τον χωρισμό;

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011, 14:04
Πώς περνάει η Νάντια μετά τον χωρισμό;
Το τελευταίο διάστημα, η Νάντια Μπουλέ βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, τόσο με τα επαγγελματικά της σχέδια και τα βήματά της στην παρουσίαση όσο και με την on/off σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Παρ' όλα αυτά, δεν δείχνει να... ιδρώνει το αυτάκι της και η ίδια συνεχίζει να γλεντάει τη ζωή της με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στο προσωπικό fashion-blog της αδελφής της καθημερινά «ανεβαίνουν» αρκετές φωτογραφίες από στιγμές χαλάρωσης της Νάντιας. Στις 7 Ιανουαρίου, η Νάντια Μπουλέ μαζί με φίλους βγήκε έξω, για να γιορτάσουν την ονομαστική εορτή της αδελφής της, Ιωάννας! Στις 6 Ιανουαρίου, η Νάντια άνοιξε τη ντουλάπα της αδελφής της και δοκίμασε αρκετά ρούχα, ώστε να επιλέξει τι θα φορούσε σε μία εκδήλωση που είχε να παραβρεθεί και αμέσως μετά χαλάρωσε στον καναπέ του σαλονιού της.

Την τελευταία Κυριακή του έτους, η Νάντια Μπουλέ μαζί με την οικογένεια της γιόρτασε τον γάμο του 28χρονου αδελφού της με έντονο χορό, ποτό και γέλια. Δεν θα μπορούσε, όμως, να μη βγει και μία φωτογραφία με την αδελφή της, Ιωάννα, κατά τη διάρκεια του γαμήλιου πάρτι.

Πηγή: yupi.gr

Διαβάστε επίσης: Ποιο τραγούδι αφιέρωσε ο Ρέμος στον Γρηγόρη;, Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011και δείτε το slide show που ακολουθεί
Φωτογραφίες:

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011, 14:04