Χεράκι – χεράκι στην Κηφισιά με την σύντροφο του Νάντια Μπουλέ, βρίσκεται σχεδόν κάθε Σάββατο πρωί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του έχουν κάνει πια συνήθεια την βόλτα τους στην περιοχή των βορείων προαστίων, μαζί με τον σκύλο του Άρνι, τον οποίο βρήκε σε δρόμο της Θεσσαλονίκης πριν από μερικά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι είναι ντυμένο πάντα με αθλητικά ρούχα και απολαμβάνει την βόλτα του, ενώ κάνουν και shopping therapy. Όταν η Νάντια βλέπει σε βιτρίνες κάτι που την εντυπωσιάζει, ρούχα ή παπούτσια, ρωτάει αμέσως την γνώμη του Γρηγόρη, ο οποίος την επηρεάζει πολύ. Του παρουσιαστή του αρέσουν τα κομψά ρούχα, οι ψηλοτάνουκες γόβες και γενικά τα ρούχα που κάνουν την γυναίκα …θηλυκό.

Αμέσως μετά την βόλτα στα μαγαζιά, το ζευγάρι απολαμβάνει τον καφέ του σε συγκεκριμένη καφετέρια της περιοχής. Πολλοί είναι αυτοί που πλησιάζουν τον Θεσσαλονικιό παρουσιαστή και τον ρωτάνε πότε θα επιστρέψει στην τηλεόραση. Εκείνος τους χαμογελάει και τους λέει πως θα επιστρέψει σύντομα… Οι δυο τους επισκέπτονται βέβαια πολύ συχνά και την Θεσσαλονίκη, την ιδιαίτερη πατρίδα του παρουσιαστή…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης