Μία συνέντευξη αναφορικά με την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα, τα προγράμματα που προτιμά και όσα δεν της αρέσουν έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνι σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ένα σχόλιο για την τηλεοπτική χρονιά που φεύγει. «Ήταν μια χρονιά συμμαζέματος για τα media, με πολλές περικοπές, απολύσεις και χωρίς νέες εκπομπές και σίριαλ. Βομβαρδιστήκαμε από τουρκικά, μάθαμε τη γλώσσα τους, είδαμε ξαναζεσταμένα προγράμματα…».

Από πρόσωπα; Ποιος θα ευχόσουν να επιστρέψει;
«Θα ήθελα να ξαναδώ τη Θρασκιά σε κάτι διαφορετικό, πιο entertainment, τον Ευαγγελάτο σε πιο infotainment πρόγραμμα, όχι σε ειδήσεις. Μου λείπει η Αλιμπέρτη με τον Πάτρα μαζί. Μου λείπουν, γενικά, όσοι τους λείπει η TV».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι δεν χρειαζόταν να υπάρχει; «Το μεσημεριανό του STAR όπως είναι τώρα, κι ας μου θυμώνουν κάποιοι που το λέω».

Ποιος είναι ο κερδισμένος του 2011; «Το ζεύγος Σκορδά – Λιάγκα. Κέρδισαν το πρωινό στοίχημα και έφεραν στον κόσμο και το αγοράκι τους. Στο τέλος, το 2011 χαμογέλασε και στη Μενεγάκη, αφού η μετακόμιση στη μεσημεριανή ζώνη τής ξανάδωσε την πρωτιά. Στους κερδισμένους είναι και ο Νίκος Μουτσινάς με τη Μαρία Ηλιάκη – κάθε μέρα κερδίζουν και περισσότερο την απογευματινή ζώνη. Ο Λαζόπουλος είναι κάθε χρόνο σταθερή αξία».

Ποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω και δεν το έκανε; «Ο ΑΝΤ1. Θα μπορούσε να κάνει ένα δυναμικότερο πρωινό με τον Φερεντίνο αρχηγό, αλλά έβαλε δίπλα του “μπαλαρίνες”, χωρίς τηλεοπτικό εκτόπισμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Down Town

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης