Στέφθηκε Μις Ελλάς 1975 αλλά έμεινε στην ιστορία ως η πρώτη φιναλίστ που αντέδρασε ακραία στο άκουσμα των αποτελεσμάτων της επιτροπής. Αφού λοιπόν πέταξε την ανθοδέσμη και τον τίτλο αντιδρώντας στην απόφαση να επιλέξουν την Αφροδίτη Κατσούλη, συνέχισε απτόητη την πορεία της, για να γίνει ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα μοντέλα στην ιστορία του modeling στη χώρα μας.

H Μπέλλα Αδαμοπούλου αποκαλύπτει πως ήταν επιλογή της να διακόψει στα καλύτερά της την καριέρα της και να αφοσιωθεί στην ανατροφή των παιδιών της. Σήμερα παραμένει μια εντυπωσιακά όμορφη γυναίκα που απολαμβάνει τη ζωή της, δηλώνει υπερήφανη για τους δύο γιους της και δεν μασάει τα λόγια της όταν της ζητείς να κρίνει τη νέα γενιά μοντέλων…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι απαντά όμως στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου;

Μπέλλα, στη ζωή σου η ομορφιά υπήρξε για σένα ευλογία ή κατάρα;

Θα έλεγα ευλογία. Γιατί ήταν ο λόγος για τον οποίο εργάστηκα ως μοντέλο και έχω μείνει στη μνήμη κάποιων ανθρώπων και στην καρδιά κάποιων άλλων.

 Πώς βλέπεις σήμερα τους διαγωνισμούς ομορφιάς σε σχέση με το παρελθόν;

Μια από τα ίδια… Οι εποχές αλλάζουν, ο θεσμός των καλλιστείων όμως είναι ο ίδιος. Κάποτε κερδίζει η καλύτερη και κάποιες άλλες φορές όχι… Αυτό συμβαίνει χρόνια τώρα. Κάποιες κοπέλες νέες με όνειρα διαγωνίζονται και η ιστορία επαναλαμβάνεται πιο προσαρμοσμένη στην εποχή μας, με το ίδιο όμως αποτέλεσμα.

Παρακολουθείς φέτος στην τηλεόραση το «Next Top Model»;

Οχι, το παρακολουθούσα πέρυσι. Δεν μου αρέσει καθόλου το επίπεδο των κοριτσιών που συμμετέχουν. Λυπάμαι πραγματικά που αυτές οι κοπέλες θα λέγονται αύριο μοντέλα. Βρίσκω ότι δεν υπάρχει ήθος, δεν υπάρχει τίποτα. Μόνον η ίντριγκα και τίποτε άλλο, ένας κακός χαμός που αναπαράγεται στην τηλεόραση από τις μεσημεριανές εκπομπές. Ολο αυτό μου βγάζει μια προχειρότητα και μια κατινιά απίστευτη. Η δουλειά των μοντέλων είναι δουλειά και μόνον έτσι πρέπει να τη βλέπουν.

Πώς ήταν τα μοντέλα τότε και πώς είναι σήμερα;

Ο τρόπος δουλειάς είναι διαφορετικός. Φαντάσου τότε τα κάναμε όλα μόνες μας, δεν υπήρχαν ούτε στιλίστες, παρά μόνο κάποιες ιδέες που είχε ο σχεδιαστής. Τίποτε άλλο. Σήμερα παίρνουν μια κοπέλα γυμνή, αναλαμβάνει μια ομάδα να την ετοιμάσει για να βγει στην πασαρέλα. Επομένως, το συμπέρασμά μου είναι ότι αυτά τα κορίτσια είναι εντελώς απρόσωπα, δεν σου βγάζουν τίποτα που να σου μείνει στο τέλος, είναι όλες ίδιες και όλα τα ίδια. Και δεν στο λέω με κακία, δεν βλέπω κάτι που να ξεχωρίσω και να είναι διαφορετικό. Δεν έχουν καν ονοματεπώνυμο…

Υπάρχει στιγμή που ζήτησες τη βοήθεια του Θεού;

Κάθε πρωί ζητάω τη βοήθειά Του και Τον ευχαριστώ κιόλας…

 Θα έκανες κάποια επέμβαση αισθητικής;
Ναι, αμέ… Θα έκανα και είμαι σε καλό δρόμο, από τη στιγμή που το σκέφτεσαι και μπαίνει στο μυαλό σου αυτό ωριμάζει. Είμαι υπέρ του να θέλεις εσύ να βλέπεις τον εαυτό σου όμορφο και όχι να το κάνεις για τους άλλους. Προς το παρόν τα δίνω όλα στο γυμναστήριο.

Πηγή:Εspresso Kυριακής

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης