Πόσα κεράκια έσβησε ο Τόλης;

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013, 17:40
Πόσα κεράκια έσβησε ο Τόλης;
Ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου βρέθηκαν χθες στο «Ελλάδος Εικόνες» μαζί με καλούς φίλους αλλά και συνεργάτες.

Όλοι ευδιάθετοι και χαμογελαστοί δοκίμασαν τα γευστικά πιάτα με τους ξεχωριστούς συνδυασμούς γεύσεων εμπνευσμένους από την πλούσια ελληνική παράδοση, με αγνά ντόπια υλικά από Έλληνες παραγωγούς από όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Οι φίλοι του είχαν προετοιμάσει μία ευχάριστη έκπληξη. Παρουσίασαν, ξαφνικά, μπροστά του μία τούρτα για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια του...

Όλο το μαγαζί του τραγούδησε το “Happy Birthday”, του ευχήθηκαν χρόνια πολλά και ο Τόλης Βοσκόπουλος έσβησε το κεράκι στην τούρτα του χαρούμενος!

Λίγα τραπέζια πιο δίπλα διασκέδαζε για άλλη μια Πέμπτη η Βασιλική Ανδρίτσου παρέα με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο και την παρέα τους αλλά και η Μελίνα Ασλανίδου με φίλους της που διασκέδασαν και απόλαυσαν τις καθιερωμένες πια Πέμπτες με τα “Τραγούδια για Φίλημα” και συγκεκριμένα τη μουσικοθεατρική παράσταση CINE του Παντελή Καναράκη! Το κέφι της βραδιάς κορυφώθηκε στα ύψη όταν η Μελίνα Ασλανίδου ανέβηκε στην πίστα και πήρε το μικρόφωνο ερμηνεύοντας πολλές αγαπημένες επιτυχίες! Το κοινό που απολάμβανε τόσο τη μουσική όσο και το φαγητό δεν σταμάτησε όλο το βράδυ τα χειροκροτήματα...

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013, 18:09