Ο τίτλος της αυτοβιογραφίας της Denise Richards «The Real Girl Next Door» κάθε άλλο παρά ρεαλιστικός μάς ακούγεται αφού μέσα από τις σελίδες του βιβλίου η ίδια αποκαλύπτει spicy λεπτομέρειες για την «πλαστική» ομορφιά της!

Το πανέμορφο πρόσωπο και η σμιλευμένη σιλουέτα δεν ήταν ακριβώς δώρο Θεού για την γνωστή ηθοποιό. Από αρκετά νωρίς κατάλαβε τι ρόλο παίζει η εξωτερική εμφάνιση στο χώρο της showbiz και έτσι επισκέφθηκε αμέσως πλαστικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η πρώτη μου αυξητική στήθους ήταν στα 19 μου, αλλά ο γιατρός μου έβαλε μεγαλύτερα εμφυτεύματα από ό,τι ζήτησα. Βιαζόμουν τόσο πολύ να τα βάλω που δεν έψαξα το θέμα της επιλογής γιατρού» γράφει στο βιβλίο της.

Μάλιστα πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το «Wild Things» αύξησε το μέγεθός της σε D, και μετά από την ταινία έκανε και την τρίτη επέμβαση!

«Αυτό το μέγεθος ακριβώς ήθελα στα 19. Τα εμφυτεύματα στήθους είναι μακροχρόνια και μεγάλη επένδυση. Δεν πρόκειται να κρατήσουν μια ζωή και κάτι μπορεί να πάει στραβά. Είμαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα τώρα αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει», λέει η Richards.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης