Σε ποιους ανθρώπους επιτρέπει να βρίσκονται δίπλα της; Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της λόγω της οικονομικής κρίσης; Αλλά και ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος της;

Σε όλες αυτές τις ερωτήσεις απαντά η Ζέτα Δούκα σε γνωστό περιοδικό… Η ηθοποιός, η οποία τη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή σειρά του MEGA, «Βασιλιάδες», σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν» ομολόγησε ότι ο μεγαλύτερος φόβος της είναι να μείνει μόνη της. «Όχι όμως η μοναχικότητα, γιατί αυτή μου αρέσει, η μοναξιά δεν μου αρέσει. Να μην έχω τους ανθρώπους που αγαπάω δίπλα μου. Υπαρκτός φόβος είναι τα φίδια. Τα φοβάμαι πολύ. Σε σημείο μάλιστα που αυτό αρχίζει να γίνεται φοβία και, δυστυχώς πια, εμμονή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ερώτηση ποιοι άνθρωποι βρίσκονται γύρω της, απάντησε: «Έχω έναν μικρό και στενό κύκλο φίλων που βρίσκονται συνέχεια στη ζωή μου και στο σπίτι μου. Είμαι ανοιχτή και ενθουσιώδης στο να γνωρίζω καινούργιους υποψήφιους φίλους μου».

Έχει αλλάξει τον τρόπο που ξοδεύει με την οικονομική κρίση; «Ζυγίζω καλύτερα τα πράγματα. Δεν κάνω πολυέξοδη ζωή. Έχω ένα μικρό σπίτι που μου αρέσει, ένα συμβατικό αυτοκίνητο. Ήμουν πάντοτε κατά στο να πάρω ένα δάνειο για να κάνω καλύτερη τη ζωή μου, για ένα καλύτερο σπίτι ή διακοπές και να μην ξέρω πώς να ξεχρεώσω τώρα».

Τέλος, η Ζέτα δήλωσε: «Το να μη λέω τα πράγματα με το όνομά τους θα έχει περισσότερο κόστος σ’ εμένα. Δεν έχω λόγο να γλείψω κανέναν. Δεν το έκανα παλαιότερα, που ίσως χρειαζόταν, δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να το κάνω τώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης