Η μητέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Άλισον, παραχώρησε μια συνέντευξη και ξεκαθάρισε τα όσα ακούγονται περί εκμετάλλευσης των χρημάτων της κόρης τους.

«Αυτά είναι βλακείες. Είναι δυνατόν; Αν βάλουμε κάτω τα λεφτά που έχουμε ξοδέψει για τα παιδιά μας σε όλα όσα προανέφερα, αλλά και τις σπουδές που έκανε στο ΤΕΕ-ΙΕΚ ΑΚΜΗ για Διοίκηση Επιχειρήσεων, θα καταλάβει κανείς ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Δεν εκμεταλλευτήκαμε ποτέ οικονομικά την Τζούλια. Είναι αστείο! Όσα λεφτά έβγαζε από το μόντελινγκ –και μη φανταστείτε ότι ήταν πολλά, ένα παιδί ήταν, πηγαίναμε μαζί και παίρναμε ρούχα, παιχνίδια, ό,τι ήθελε. Αν δείτε, μέσα στο παιδικό δωμάτιο της Τζούλιας έχει 100 Barbie. Κάθε Σάββατο ήμασταν στα πολυκαταστήματα, για να τους πάρουμε ό,τι ήθελαν. Εγώ την πηγαινοέφερνα, μαζί με την Άρτεμη, στα φροντιστήρια, στα μαθήματα, σε όλα όσα είχαν να κάνουν μετά το σχολείο. Στο κολυμβητήριο, στα αγγλικά, στα ωδεία, εγώ τις πήγαινα παντού με το αυτοκίνητο. Τους δώσαμε τα πάντα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο περιοδικό «People», η Άλισον δήλωσε επίσης ότι η Τζούλια ήταν από μικρή ένα πολύ καλό και ήσυχο παιδάκι, στο οποίο είχε δοθεί πολύ αγάπη.

«Μόνο αγάπη τής δώσαμε. Και παραπάνω από το κανονικό. Μπορεί μάλιστα και να την κακομάθαμε, γιατί, επειδή ήταν ένα πολύ καλό και ήσυχο παιδάκι που κοίταζε τους ξένους που της μιλούσαν και έσκυβε το κεφάλι από ντροπή, της κάναμε όλα τα χατίρια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης