Πότε τελικά θα παντρευτεί ο Γρηγόρης;

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2009, 23:31
Πότε τελικά θα παντρευτεί ο Γρηγόρης;

Ανύπαντρος βλέπουμε να μένει και το 2009 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τι κι αν ο παρουσιαστής όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, δηλώνει πως ανυπομονεί να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας... Για να τα ανεβεί όμως πρέπει να’ χει και... παρέα.

Όπως μάθαμε, ο παρουσιαστής έμεινε πάλι μόνος! Η αγαπημένη του Μπέτυ Σαραντινού, τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι του. Η σχέση τους περνούσε κρίση, πριν από τα Χριστούγεννα και σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι χώρισε. Ο παρουσιαστής πέρασε τις γιορτές στη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως την Μπέτυ. Χαρακτηριστική ήταν μάλιστα η απάντηση που έδωσε στην εκπομπή Life Style, όταν τον ρώτησαν σε ποιον θα δώσει το πρώτο φιλί, όταν αλλάξει ο χρόνος και ο ίδιος απάντησε: «στο σκύλο μου!».

Και απ’ ό,τι φαίνεται στο σκύλο του το έδωσε, καθώς αλλού ήταν η Μπέτυ και αλλού ο Γρηγόρης. Φήμες θέλουν τον παρουσιαστή να έχει έρθει πολύ... κοντά με τη συμπαρουσιάστριά του, Νάντια Μπουλέ. Αλήθεια, ψέματα, ο χρόνος θα δείξει... Το θέμα είναι πως ο Γρηγόρης έμεινε πάλι μόνος και η μεγάλη του επιθυμία να κάνει οικογένεια... αργεί.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2009, 23:31