Η Σοφία Παυλίδου μαζί με τη Βάνα Ρομπότα και τη Θωμαΐδα Ανδρούτσου, αλλά και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες παραβρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο MatchBox, στο Γκάζι. Ο λόγος ήταν ότι η φίλη τους Μαρία Ανδρούτσου και ο Χρήστος Μπάτζιος πρωταγωνιστούν στη Bar theater παράσταση «Ντροπής Πράγματα», της οποία η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου.

Το bar theater show, αφού ξεπέρασε τις 50 εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα τη φετινή σεζόν, εκ των οποίων οι περισσότερες sold out, επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος» τη Δευτέρα 10/06, στον χώρο του MatchBox, στο Γκάζι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H παράσταση θα συνεχιστεί για τρεις ακόμη Δευτέρες, στο MatchBox στις 21.30, με ξεχωριστή «μουσική» παρέα. Ο λόγος, για τους Red Light Special, ένα δυναμικό μουσικό σχήμα με την Άννα Τζαφέρη στη φωνή, γνώριμή μας από τις «48ΩΡΕΣ», καθώς και τους εξαιρετικούς μουσικούς Τάκη Φοίτο, Μιχάλη Σκουτέλη και Νίκο Παπουτσά, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο με ηλεκτρισμένες Pop, RnB και Ροκ διασκευές, που ξεσήκωσαν τους πάντες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης