Με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας του Steven Soderbergh Magic Mike, όπου πρωταγωνιστούν οι Channing Tatum, Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Joe Manganiello και Olivia Munn, θα κλείσει την αυλαία του το κινηματογραφικό φεστιβάλ του Λος Άντζελες, όπως έγινε γνωστό.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του φεστιβάλ, η ταινία Magic Mike, που βασίζεται στα βιώματα του Channing Tatum την εποχή που έβγαζε τα προς το ζην εργαζόμενος ως χορευτής, θα προβληθεί την τελευταία βραδιά του φεστιβάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έναρξη του φεστιβάλ του Λος Άντζελες, στις 14 Ιουνίου, θα προβληθεί η νέα ταινία του Woody Allen To Rome With Love.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ θα προβληθεί επίσης σε παγκόσμια πρεμιέρα η ταινία People Like Us, σε σκηνοθεσία Alex Kurtzman, με τον Chris Pine στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο φιλμ αυτό, ο Chris Pine ενσαρκώνει έναν πωλητή, που αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία του πατέρα του.

Με ειδικά gala θα συνοδευτούν οι προβολές των ταινιών Beasts of the Southern Wild, του Benh Zeitlin, Seeking a Friend for the End of the World, με τους Steve Carell και Keira Kinghtley, και Middle of Nowhere. Της Ava DuVernay.Το κινηματογραφικό φεστιβάλ του Λος Άντζελες πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 24 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια:Nτίνος Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης