Την ημέρα της πρεμιέρας, της καινούριας του εκπομπής στο Star αποφάσισε να εξομολογηθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος, την αγάπη του για τη Δήμητρα Ρουμπέση.

Τα 20 πρώτα λεπτά της εκπομπής του ήταν αφιερωμένα στη Δημητρούλα του. Δακρυσμένος της ζήτησε να γυρίσει πίσω…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χαίρομαι που είμαι στο Star, γιατί γειτονεύω και με τη Δήμητρα. Δε θέλω να είναι η Δήμητρα στην εκπομπή, θέλω να είναι στη ζωή μου.»

Καθισμένος στον καναπέ ολομόναχος, ο παρουσιαστής περιέγραψε στους τηλεθεατές πόσο δύσκολα περνάει από τον περασμένο Ιούλιο που χώρισε με τη Δήμητρα Ρουμπέση, αλλά και τις μοναχικές του διακοπές στη Μήλο.

«Αυτό που κατάλαβα στη Μήλο είναι πόσο πολύ την αγαπάω και πόσο πολύ μου λείπει. Εκεί επικύρωσα ένα στίχο από ένα τραγούδι μου, που λέει: «Χωρίς εσένα δεν υπάρχει καλοκαίρι.» Χωρίς τη Δήμητρα δεν μπορεί να υπάρξει καλοκαίρι και δεν υπήρξε καλοκαίρι.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τη Δήμητρα να του στέλνει εξώδικο και να ζητάει έπιπλα από το σπίτι τους στην Κηφισιά.

«Έμεινα και μένω μόνος. Γράφτηκε ότι με εξώδικο μου ζητάει έπιπλα, πράγματα και τέτοια… Δεν υπάρχει εξώδικο, γιατί ό,τι θέλει η Δήμητρα είναι δικό της. Όλα μου τα πράγματα είναι δικά της, εδώ είναι τα αισθήματά μου, δε θα είναι τα υπάρχοντά μου; Και χαρά στα υπάρχοντα.»

Ο παρουσιαστής συνεχίζει να κοιτάζει την κάμερα και με τρεμάμενη φωνή να προσπαθεί να πείσει τη Δήμητρα να γυρίσει στην αγκαλιά του.

«Έχει δίκιο η Δήμητρα, ο δικός της εγωισμός είναι θωράκιση, ενώ ο δικός μου εγωισμός είναι παραλήρημα μεγαλείου. Το δικό της εγωισμό έπρεπε να υπολογίσω. Αν χρειαζόταν, στα πόδια της έπρεπε να πέσω. Αν χρειαζόταν να αρθρωθεί συγγνώμη ουσιαστική, εγώ έπρεπε να το κάνω.»

Όσο για τις φήμες που ήθελαν τον Ανδρέα Μικρούτσικο να διατηρεί ερωτικό δεσμό με άλλη γυναίκα, ο παρουσιαστής είναι κατηγορηματικός…

«Δεν είναι θέμα το τρίτο πρόσωπο, είναι θέμα οι διαφορετικοί μας τρόποι, είναι θέμα ότι εγώ δεν κατάλαβα πολλά πράγματα και από αυτό εδώ το σημείο, της ζητάω για όλα συγγνώμη και της δίνω την πρωτοβουλία να κινηθεί όπως θέλει, εγώ διακριτικά θα την αγαπάω, θα είμαι δίπλα της και θα της σταθώ σε ό,τι αυτή αποφασίσει.» 

Τρεις ώρες μετά όμως, ήρθε η σειρά της Δήμητρας Ρουμπέση, αυτή τη φορά μέσα από την εκπομπή «Super Star», η οποία όμως δε θέλησε να σχολιάσει τίποτα, ενώπιον όλων…

«Επειδή μ’ αρέσει η ουσία, ό,τι είναι να πω, θα το πω κατ’ ιδίαν με τον Ανδρέα. Το ξέρω ότι είναι εδώ και θα μπορούσα να του πω κάτι και ξέρω ότι βλέπει και την εκπομπή και θα μπορούσε να το ακούσει, αλλά εγώ θέλω να του το πω, θέλω να τον κοιτάω στα μάτια… 7 χρόνια ήμασταν μαζί. Είναι σχέση ζωής».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης