Πόσα χρήματα φαντάζεστε ότι μπορεί να βγάλει ένα καλό μοντέλο στις μέρες μας; Μπα, πέφτετε πολύ έξω αν υπολογίζετε μερικές χιλιάδες ευρώ!

Τουλάχιστον 30 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο βγάζει κατά μέσο όρο η καλλονή, που αναμένεται να γίνει το πρώτο μοντέλο – δισεκατομμυριούχος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη λίστα του «Forbes» με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, η Gisele δεν έχει λείψει ούτε μία φορά εδώ και εφτά ολόκληρα χρόνια!

Η Βραζιλιάνα θεά ασχολείται τα τελευταία χρόνια ενεργά και με επιχειρήσεις και απ’ ότι φαίνεται έχει «πιαστεί» για τα καλά.

Την Τετάρτη, η 30χρονη καλλονή παρουσίασε την καλοκαιρινή της κολεξιόν για την διεθνή αλυσίδα καταστημάτων «C&A», στην οποία έχει την θέση της διευθύντριας δημιουργικού από τις αρχές του χρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχει πιο πολλή πλάκα να συμμετέχεις στην διαδικασία, παρά να είσαι απλά μοντέλο», έγραψε η Ζιζέλ στην προσωπική της ιστοσελίδα μετά την παρουσίαση των ρούχων με την υπογραφή της!

Τη χρονιά που μας πέρασε το γνωστό μοντέλο έβγαλε 45 εκατομμύρια! Σύμφωνα με το «Forbes», σύντομα η Ζιζέλ θα είναι η πρώτη καλλονή με περιουσία δισεκατομμυρίων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης