Ο Justin Timberlake και η αγαπημένη του Jessica Biel πραγματοποίησαν την Δευτέρα το βράδυ μια από τις σπάνιες κοινές τους εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, και την πρώτη τους από τον αρραβώνα τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι περπάτησε μαζί στο κόκκινο χαλί του gala του Ινστιτούτου Κοστουμιών του μουσείου Metropolitan, στη Νέα Υόρκη, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν στη θέα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Justin Timberlake φόρεσε ένα μαύρο σμόκιν με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν, ενώ η αγαπημένη του Jessica Biel περπάτησε στο πλευρό του φορώντας ένα λευκό φόρεμα με πράσινους ημιπολύτιμους λίθους και εντυπωσιακό ντεκολτέ.

Η δημοφιλής ηθοποιός δεν δίστασε να επιδείξει και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που της χάρισε ο αγαπημένος της την ημέρα των αρραβώνων τους. Η αξία του διαμαντένιου δαχτυλιδιού, που σχεδίασε ο Justin Timberlake, φέρεται να αγγίζει τις 130.000 δολάρια.

Το ζευγάρι αυτό το διάστημα σχεδιάζει τον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα τονίζουν ότι την Biel βοηθάει στις ετοιμασίες του γάμου η μητέρα του Justin, Lynn Harless.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια:Nτίνος Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης